VAGA – u sebi nosi OGROMNU SNAGU! Iako neki misle da je neodlučna, ona UVIJEK ZNA što HOĆE, a što NEĆE!

VAGA – u sebi nosi OGROMNU SNAGU! Iako neki misle da je neodlučna, ona UVIJEK ZNA što HOĆE, a što NEĆE!

28 siječnja, 2023 0 By Admin

Ona nije jedna od onih koja će se sažaljevati, nego se uhvati u koštac sa problemima i bori se kao nitko drugi. Za ljubav jednostavno živi i nema toga što ne bi napravila za svoje voljene. Ali isto tako, bitno je naglasiti, da Vaga itekako zna kada se treba okrenuti i jednostavno otići.

Vaga nije osoba koja će moliti za ljubav. Ona nije osoba koja se sakupljati mrvice ljubavi. Dušu će dati za voljenu osobu, ali ako shvati da nije voljena, okrenut će se i otići. Ona prije svega poštuje sebe i ne dozvoljava baš nikome da od nje pravi budalu.

Ona vrlo dobro zna koliko vrijedi i zato neke stvari vam nikada neće dozvoliti. Istina je da je vrlo ponosna. Istina je da je u stanju cijelom svijetu se suprostaviti za voljenu osobu. Ali, ako ju ta osoba povrijedi i iznevjeri, okrenut će leđa i otići ne osvrčuči se kao da nikada tamo nije ni bila.

Možda će i patiti i plakati i poželjeti se vratiti, ali vratit se neće, jer ponos joj zapravo često stoji kao prepreka. Svjesna je svoje vrijednosti i živi po pravilu “ne radi drugom ono što ne želis da rade tebi”. Upravo zato Vaga neke stvari jednostavno ne može oprostiti i preko nekih stvari jednostavno ne može prijeći.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ona će radije biti sama nego biti sa osobama koji ju ne poštuju i ne odnose se prema njoj lijepo. To se zove samopoštovanje i u tome se ističe u odnosu na druge.

Stranice: 1 2