OVAN je VELIKI ZAŠTITNIK osoba koje voli, pa i šire. Voli jednostavne i prirodne ljude, a ne one KOJI GLUME da JESU, NEŠTO što NISU…

OVAN je VELIKI ZAŠTITNIK osoba koje voli, pa i šire. Voli jednostavne i prirodne ljude, a ne one KOJI GLUME da JESU, NEŠTO što NISU…

28 siječnja, 2023 0 By Admin

Ovan je prvi znak zodijaka. Energičan, dinamičan, vrlo inteligentan, najveći zavodnik zodijaka i rođen da bude vođa i najbolji. Ne postoji ništa što može zaustaviti Ovna.

Ovan je najsnažnijii znak zodijaka, ali isto tako i najnestrpljiviji, najagresivniji, ali i najinteligentniji. Ovan najviše koristi um od svih zodijaka. U svakoj situaciji misli svojom glavom i najčešće donosi ispravne odluke. Rijetko pogriješi pri donošenju odluka.

Ovan je veliki zaštitnik. On ima potrebu štititi sve ljude, a posebno one koje zauzimaju značajno mjesto u njegovom životu.

Ovnovi su izuzetno hrabri. Dok se drugi boje rizika i više idu na sigurno, Ovnu rizik predstavlja izazov. Ovan se ne boji izazova i često se upušta u rizik. Ovan je jedini znak na kojeg godine najmanje utiču. Često fizički izgledaju dosta mlađe u odnosu na godine. Ali ne samo to.  Bez obzira na godine, oni su mladalačkog duha. Posjeduju snagu i energiju kakvu imaju puno mlađe osobe. U svim zadatcima, igrama, sportiskim aktivnostima ili slično, postižu najbolje rezultate.

U ljubavi voli biti dominantan. Kada mu se netko dopadne, odmah kreće u akciju osvajanja.

Ali, da bi zadržali pažnju i interes Ovna, morate biti poput njega, energični i snažni. Skloni su mijenjanju partnera, ali kada pronađu pravu osobu, onda je to obično za cijeli život. Vrlo su komunikativni i vrlo lako ostvare komunikaciju. Upravo zbog takve otvorenost, kroz život imaju jako puno poznanika i prijatelja, kao i veza.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Vole imati raznolike prijatelje, ali najbolje se snalaze sa energičnim i snažnim osobama poput njih. Ovnovi već od ranije dobi točno znaju što i kako žele. Ovnovi su vrlo…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2