LJUBAVNI HOROSKOP za 2023. godinu: Nekim znakovima ova godina će savršeno pogodovati za ljubav, a OVIM znacima će biti vrlo bolna i poražavajuća…

LJUBAVNI HOROSKOP za 2023. godinu: Nekim znakovima ova godina će savršeno pogodovati za ljubav, a OVIM znacima će biti vrlo bolna i poražavajuća…

28 siječnja, 2023 0 By Admin

Vaga
(23. septembar – 22. oktobar)

Najbolji dan za ljubav: 20. april

Novi ciklus pomračenja u Ovnu i Vagi tek počinje ove godine. Za početak ovog novog životnog ciklusa, doći će do pomračenja Sunca u Ovnu, što će donijeti neke velike promjene u vašem ljubavnom životu, pored Jupitera također u ovom znaku, to znači da se spremaju velike i lijepe stvari za vas.

 

Škorpija
(23. oktobar – 21. novembar)

Najbolji dan za ljubav: 28. oktobar

Nećete morati čekati do kraja godine da počnu dobre stvari, ali pomračenje Mjeseca u Biku krajem oktobra je monumentalno. Završava veliki period lekcija i pomaže vam da potpunije vidite šta je zaista zdravlje u odnosima. Ne morate praviti kompromis između strasti i stabilnosti.

 

Strijelac
(22. novembar – 21. decembar)

Najbolji dan za ljubav: 7. mart

Saturn je poznat kao gospodar vremena i karme; ulazak u Ribe ove i naredne dve godine donijet će velike promjene u vaš dom i romantični život. Možda vam se spremaju novi dom ili djeca, ali sa uključenim Saturnom morate učiti iz svoje prošlosti kako biste u potpunosti uživali u budućnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. decembar – 19. januar)

Najbolji dan za ljubav: 7. maj

Venera je planeta ljubavi i romantike; Kako ulazi u Raka, konačno vam daje sjajan prostor da se fokusirate na izgradnju novog poglavlja u vašem romantičnom životu. Budite dostupni za ljubav tokom ovog perioda jer vam to može pomoći da postignete željenu ljubav.

 

Vodolija
(20. januar – 18. februar)

Najbolji dan za ljubav: 20. maj

Mars je planeta koja vlada strašću i akcijom; kako ove godine prelazi u Lava, vidjet ćete da se ove teme više pojavljuju u vašoj vezi. Ovo će vam omogućiti da podignete stvari na novi nivo unutar vaše veze, pa čak i djelujete prema planovima koje ste zajedno napravili.

 

Ribe
(19. februar – 20. mart)

Najbolji dan za ljubav: 10. jul

Energija Djevice vlada vašim romantičnim sektorom, pa kako Mars, planeta strasti i ambicija, ulazi u znak zodijaka Riba, možete vidjeti ogroman razvoj u vašoj vezi. Bilo da planirate sljedeću fazu života ili bježati u bijeg, sve je u stvaranju više prostora za ljubav.

Stranice: 1 2