LJUBAV U SLJEDEĆOJ SEDMICI: OVI znaci će BITI SRETNI KAO NIKAD PRIJE, dok OVOM znaku će netko SLOMITI SRCE…

možda

OVAN

Očekujte potres u svom sustavu za romantiku ovog tjedna! To vas možda doista može probuditi i navesti vas da se zapitate jeste li u skladu sa svojom vrijednošću kada je u pitanju vaša ljubavna životna priča. Možete se osjećati kao da ste opterećeni kofeinom i da ste spremni učiniti sve potrebne promjene kako biste se oslobodili svih nezdravih obrazaca. Ako vas jedan od obrazaca navika u vezi guši kako biste “pomogli” da se osjećate voljeno, onda to stvarno treba proći. Drugi mogući obrazac je radikalno izbjegavanje ljubavi. Ne morate činiti ništa ekstremno, samo morate biti stvarni.

 

 

BIK

Očekujte VELIKE promjene u ljubavi i osobnom identitetu u svojoj bliskoj budućnosti. Inovativni Uran se pretvara u vaš znak, mameći vas da iskočite iz vlastite kože i pobunite se protiv svega što vam ne ide. Možda ste usred ponovnog izmišljanja sebe fizički, profesionalno, emocionalno i duhovno. Nije da želite biti netko drugi, već ste konačno dovoljno hrabri da budete ono što ste trebali biti cijelo vrijeme. Ovo će vjerojatno biti vrlo privlačno drugima, stoga nemojte biti iznenađeni povećanom romantičnom pažnjom. Ako ste već vezani, moglo bi doći do iskušenja. Budi oprezan!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Može se činiti da je mirna ljubav nedostižna, ali možete je postići vrlo brzo. Ako se svađate sa sadašnjim ili potencijalnim partnerom, znajte da bi se svađa uskoro trebala početi raspršivati ​​i da biste vas dvoje mogli postići neku vrstu rješenja. S druge strane, možda ćete izgubiti želju da se više borite za ovu vezu. U svakom slučaju, vjerojatno će vam laknuti kada vidite da se stvari opuštaju u ovom području vašeg života. Ako ste slobodni, Uran bi vas mogao  natjerati da poželite nešto malo drugačije. To bi vas moglo navesti na spoj s nekim koga inače ne birate.

 

 

RAK

U ovom trenutku definitivno nosite svoje srce na rukavu.  Što god se trenutno događa u vašoj ljubavnoj životnoj priči, vjerojatno ćete primijetiti da ste izrazito reaktivni na to. Zapravo, mogli biste primijetiti da ste preosjetljivi, ekstra neraspoloženi, a možda čak i pripijeni. To ne mora biti loše – zapravo, ovo je sjajan tjedan da istražite svoj stil privrženosti u ljubavi i da li je zdrav ili ne. Točnije, ako ste u vezi, možete naučiti o stilu privrženosti svog partnera. Svjesnost će vas približiti.

 

 

LAV

Ovaj tjedan imate neku zbrku na ljubavnom odjelu! Srećom, ako se stvari počnu lomiti, samo vjerujte da će to u konačnici dovesti do proboja. To može rasvijetliti svaku neizvjesnost u vezi s vašom trenutnom romansu i nekim odlukama koje ćete možda morati donijeti sa svojim partnerom ili o svom partnerstvu. To bi vam također moglo pomoći da počnete sagledavati stvari na novi način tako što ćete upaliti svjetlo koje vam može pomoći da shvatite da možda, samo možda, imate posla za sebe. Singl? Pročitajte još jednom zadnju rečenicu – jednako je istinita i za vas.

 

 

DJEVICA

Možda će se ovog tjedna u vašem društvenom životu dogoditi neke ekstremne emocije. Ovaj bi se lunarni događaj mogao pretvoriti u divovsku terapiju s prijateljem! Možete im se povjeriti o svim osjećajima koji su vam bili potrebni da raspakirate romantičnu situaciju – bilo prošlost ili sadašnjost. Na sreću, ovaj prijatelj će vjerojatno biti više nego spreman sjesti uz šalicu čaja ili čašu vina, kutiju maramica i suosjećajno uho. Vjerojatno ste spremni učiniti isto za njih nakon što izvučete svoje stvari iz svog sustava. Ponekad je ono što vam treba da shvatite svoj ljubavni život samo dobar razgovor.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV U SLJEDEĆOJ SEDMICI: OVI znaci će BITI SRETNI KAO NIKAD PRIJE, dok OVOM znaku će netko SLOMITI SRCE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top