LJUBAV U NAREDNOM PERIODU: Vrijeme je da karma nagradi OVE znakove i pokloni im pravu ljubav…

LJUBAV U NAREDNOM PERIODU: Vrijeme je da karma nagradi OVE znakove i pokloni im pravu ljubav…

12 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav u narednom periodu: Ljubav je možda blizu vas, ali niste u stanju uhvatiti vibracije. Usredotočite se na to kako ljudi u vašoj blizini razgovaraju s vama i kako se ponašaju s vama. Netko u vašoj blizini žudi za vašom pažnjom. Doći će do neke zabune s ljudima u vezi. Razgovarajte i slušajte svog partnera jer će to riješiti problem.

 

BIK

Vjerojatno ćete biti zaokupljeni drugim stvarima i manje pažnje posvećivati ​​svom partneru, ali ćete od partnera dobiti mnogo vrijedne praktične i emocionalne podrške. On/ona vam također može pomoći u financijskim pitanjima danas. Stoga svakako pokažite svoju zahvalnost, čak i ako je to u maloj mjeri.

 

BLIZANCI

Financijski ste jaki i možete impresionirati svaki izlazak. Ali za razliku od većine ljudi, naići ćete na neke koji će htjeti vidjeti vaše prirodne talente i svidjet će im se takvi kakvi jeste! Počet ćete razmišljati o ovoj osobi i bez shvaćanja ćete se uskoro možda romantično povezati s tom osobom. Dobar izbor, samo naprijed!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možda ćete biti silno prisiljeni postati dio romantične drame tuđih života! Izbjegnite to odmah! A ako ne možete onda nemojte zauzimati nijednu stranu, samo budite neutralni dajući savjete objema suprotstavljenim skupinama! Odvojite vrijeme da isplanirate nešto novo i senzualno za sebe!

 

LAV

Želite biti voljeni i maženi kao nikada prije, a to vas može učiniti zahtjevnim i nesigurnim! Možete postupiti prerano i zahtijevati od partnera da vaša veza ostane osobna, što se čini teškim zadatkom budući da ste oboje na istom radnom mjestu. Pokušajte razumjeti tešku poziciju u koju dovodite svog partnera!

 

DJEVICA

Vaš ljubavni život u ovom trenutku stagnira. Stoga morate provoditi vrijeme s ljudima koji su slobodni i budni! Ovo će vam pokazati da u životu ima puno posla osim biti s partnerom! Možete pokušati prikupiti nove savjete za dobrodošlicu nekom novom u svom životu ako ste trenutno potpuno slobodni!

VAGA

Nesporazumi i nepotrebne prepreke zamagljivale su vaše osjećaje jedno prema drugome u nedavnoj prošlosti. Ovih dana ćete se možda suočiti s događajem u kojem će sve takve sumnje biti odbačene, a prava, duboka i trajna priroda vaše predanosti jedno drugome će postati jasna. Svakako pokažite svoju zahvalnost. Vrijeme je savršeno za romantične geste kako biste izrazili svoje najdublje osjećaje.

 

ŠKORPIJA

Vjerojatno ćete mnogo istraživati ​​u vezi sa svojim ljubavnim životom. Nosili ste ružičaste naočale kada ste prije ocjenjivali svoju vezu, ali sada ćete moći usvojiti daleko osjetljiviji i zreliji pristup ljubavi. Doći ćete do jasne ideje što želite od svog partnera i veze i koliko ste spremni dati za to.

 

STRIJELAC

Ovo su posebno povoljni dani za samce za koje je vjerojatno da će upoznati nekoga posebnog tko će zauzeti istaknuto mjesto u vašem budućem životu. Ako ste već u vezi, možda ćete dobiti naznaku jeste li u njoj na duge staze ili ne. Vjerojatno ćete napraviti korak prema ozbiljnoj vezi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Morate se razvedriti. Uživajte u vremenu romantike i jednostavnih užitaka sa svojim partnerom i pokušajte zaboraviti ozbiljne probleme. Vaša veza je previše intenzivna da biste se zapravo opustili. Iskoristite ovu priliku da se prepustite nekim jednostavnim i ugodnim aktivnostima i uživate u provođenju vremena u društvu.

 

VODOLIJA

Vrijeme je da potpuno preispitate svoj stav i djelovanje u vezi s posebnom osobom u vašem životu. Ovih dana ćete shvatiti da će osoba kojoj ste privučeni vjerojatnije odgovoriti na izravan pristup, a ne na bilo kakve igre ili lukavštine koje su vam dobro služile u prošlosti. Ova osoba je potpuno drugačija i od vas traži potpunu iskrenost i otvorenost.

 

RIBE

Od vitalnog je značaja da ne žurite s bilo kakvim zaključcima i ne dopustite da se u vašoj vezi gomilaju zablude. Pokušajte s većim stupnjem otvorenosti i iskrenosti jer će atmosfera uznemiravanja vjerojatno čvrsto zavladati vašom vezom tijekom tog razdoblja. Posebno pazite da treća osoba ne utječe na vaše mišljenje o vašem partneru i vašem ponašanju prema njemu.