LJUBAV U NAREDNOM PERIODU: Vrijeme je da karma nagradi OVE znakove i pokloni im pravu ljubav…

OVAN

Ljubav je možda blizu vas, ali niste u stanju uhvatiti vibracije. Usredotočite se na to kako ljudi u vašoj blizini razgovaraju s vama i kako se ponašaju s vama. Netko u vašoj blizini žudi za vašom pažnjom. Doći će do neke zabune s ljudima u vezi. Razgovarajte i slušajte svog partnera jer će to riješiti problem.

 

BIK

Vjerojatno ćete biti zaokupljeni drugim stvarima i manje pažnje posvećivati ​​svom partneru, ali ćete od partnera dobiti mnogo vrijedne praktične i emocionalne podrške. On/ona vam također može pomoći u financijskim pitanjima danas. Stoga svakako pokažite svoju zahvalnost, čak i ako je to u maloj mjeri.

 

BLIZANCI

Financijski ste jaki i možete impresionirati svaki izlazak. Ali za razliku od većine ljudi, naići ćete na neke koji će htjeti vidjeti vaše prirodne talente i svidjet će im se takvi kakvi jeste! Počet ćete razmišljati o ovoj osobi i bez shvaćanja ćete se uskoro možda romantično povezati s tom osobom. Dobar izbor, samo naprijed!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možda ćete biti silno prisiljeni postati dio romantične drame tuđih života! Izbjegnite to odmah! A ako ne možete onda nemojte zauzimati nijednu stranu, samo budite neutralni dajući savjete objema suprotstavljenim skupinama! Odvojite vrijeme da isplanirate nešto novo i senzualno za sebe!

 

LAV

Želite biti voljeni i maženi kao nikada prije, a to vas može učiniti zahtjevnim i nesigurnim! Možete postupiti prerano i zahtijevati od partnera da vaša veza ostane osobna, što se čini teškim zadatkom budući da ste oboje na istom radnom mjestu. Pokušajte razumjeti tešku poziciju u koju dovodite svog partnera!

 

DJEVICA

Vaš ljubavni život u ovom trenutku stagnira. Stoga morate provoditi vrijeme s ljudima koji su slobodni i budni! Ovo će vam pokazati da u životu ima puno posla osim biti s partnerom! Možete pokušati prikupiti nove savjete za dobrodošlicu nekom novom u svom životu ako ste trenutno potpuno slobodni!

Nastavak na sljedećoj strani…

LJUBAV U NAREDNOM PERIODU: Vrijeme je da karma nagradi OVE znakove i pokloni im pravu ljubav…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top