Ljubav na prvi pogled: OVA 3 znaka će doživjeti fatalni susret koji će im ostvariti sve ljubavne želje!

Ljubav na prvi pogled: OVA 3 znaka će doživjeti fatalni susret koji će im ostvariti sve ljubavne želje!

3 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Vaši rani roditeljski uzori o ljubavi i odnosima mogli bi vam se danas snažno pojaviti. Položaj planeta istiskuje vaše emocije iz vas, a sve to ukazuje na neku ozljedu ili traumu koju ste davno doživjeli. Vrijeme je da to ispustite kako biste mogli krenuti naprijed i prigrliti onu vrstu ljubavi koja je sigurna, topla i zaštićena. Ako ste trenutno u vezi, zdravo je voditi razgovor o tome što znači ostaviti bilo kakvu toksičnu dinamiku iza sebe.

 

 

BIK

Ljubav je svježa, nova i drugačija. Iako je vaš znak poznat po tome što ne voli iznenadne promjene, ovo je savršen trenutak za vježbanje kretanja u toku. Možda ćete se osjećati pomalo šokiranim svojim okolnostima, ali dajte sve od sebe da ostanete fleksibilni i ne osuđujete. Mogli biste provesti vrijeme svog života s ljubavnikom samo ako to dopustite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vjerojatno trenutno imate puno toga za reći o ljubavi i romantici. Sve je u pronalaženju najboljih izlaza za vaše vrlo ljubavne misli. Zapravo, ako ste se suzdržali da izgovorite te tri male riječi nekome do koga vam je duboko stalo, ovo bi mogao biti savršen trenutak da kažete: “Volim te.” Na vama je hoćete li mu poslati poruku ili mu to reći u lice.

 

 

RAK

Način na koji razmišljate o romantici bi se mogao značajno promijeniti. Položaj planeta otvara vaše srce – bili spremni ili ne. Srećom, Sunce bi vam trebalo pomoći da pravite bilješke za potomke. Iako je vaš znak poznat po svojoj nevoljkosti da bude emocionalno ranjiv, ovaj korak vam može pomoći da izvučete misli i osjećaje koje stvarno trebate podijeliti s partnerom o svojoj prošlosti. Posljedični razgovor o tome što vam veze znače u srži može revolucionirati vaš ljubavni život.

 

 

LAV

Vaš ljubavni život nije ono što biste mogli očekivati ​​danas, ali možda biste radije riskirali nego da vam bude dosadno. Mogli biste se iznenaditi koliko ste otvoreni za romantično eksperimentiranje – čak i više nego inače, što puno govori! Ako se vaš ljubavnik čini šokiranim koliko novosti želite istražiti, polako. Međutim, samo održavanje zdrave komunikacije može biti dovoljno korisno.

 

DJEVICA

Snaga ljubavi je u vašim rukama. Položaj planeta podsjeća vas da su vaši romantični ideali do neba i da više volite društvo s nekim tko dijeli vaše suosjećanje. Naravno, pomaže kada obožavaju i glamur, pogotovo onaj duhovni. Ako vrijednosti vašeg trenutnog partnera nisu u skladu s vašima, možda biste trebali razmisliti o tome kako obnoviti ravnotežu u vašoj vezi.

 

VAGA

Kada je u pitanju romansa, danas je pod mikroskopom ono što vam je najdraže. Položaj plenta vas potiče na razmišljanje i daje krupni plan vaših najmoćnijih emocija, mogli biste razmisliti o tome dobivate li onoliko koliko dajete u svom partnerstvu. Rođeni ste da nesebično služite drugima, ali morate shvatiti gdje povući crtu u odnosima. Možete identificirati gdje je ta granica za vas. Zauzmite samouvjeren stav.

 

 

ŠKORPIJA

Vaše romantične misli mogle bi iznenaditi vašeg ljubavnika danas – a možda čak i vas! Astralna konfiguracija vas čini pravim komunikacijskim čovjekom. Jednom kada započnete otvoren razgovor, možda ćete se otkriti da izražavate želje za koje niste znali da ih posjedujete. Iskoristite ovaj potresan utjecaj da stupite u kontakt sa svojom divljom stranom. Vaš će partner to vjerojatno cijeniti više nego što očekujete.

 

 

STRIJELAC

Vi ste zgodniji izgledom nego što ste bili prije – iskoristite to! Bez obzira jeste li trenutno slobodni ili vezani, trenutno imate toliko potencijala da iskusite strast da možda ne znate odakle početi. Počnite na početku tako što ćete se usuditi biti hrabriji u potrazi za raskošnom ljubavlju koju zaslužujete.

 

 

JARAC

Vjerojatno se osjećate prilično zaljubljeno, ali romantično odbijanje vaše prošlosti moglo bi vam uletjeti u sjećanje i privremeno vas blokirati. Položaj planeta vam može pomoći da zacijelite stare rane oko odnosa, dok vam Sunce pokazuje kako da artikulirate što želite upravo ovdje i sada. Čak i ako se osjećate pomalo tužno ili utučeno zbog nečega što se dogodilo davno, još uvijek se možete iznova zaljubiti u sadašnjosti. Budi ovdje sada.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Napravite mjesta u svom rasporedu za iznenadne romantične trenutke. “planiranje” možda neće biti moguće. Za vaš ljubavni život bolje je ako se oslobodite fiksnih očekivanja, barem na trenutak. Pogledajte što se događa kada napravite prostor za divlja iznenađenja. Biti još otvoreniji nego inače mogao bi pružiti uzbuđenja koja tražite.

 

 

RIBE

Ponovo započnite svoj romantični život, danas je moguće ako počnete kod kuće. Astralna konfiguracija vam daje priliku da izliječite stresnu dinamiku u vašim rutinama s partnerom ili odlučite jeste li spremni useliti se zajedno sa dragim. . Ako ste slobodni, usredotočite se na to uz koga biste se možda željeli probuditi i sanjajte ovaj scenarij što više detalja.