DJEVICA – ima TEŽAK ŽIVOT iza sebe i ZNA kako je ŽIVOT TEŽAK kad te SREĆA NE PRATI i zato će SVAKOME uvijek POMOĆI

DJEVICA – ima TEŽAK ŽIVOT iza sebe i ZNA kako je ŽIVOT TEŽAK kad te SREĆA NE PRATI i zato će SVAKOME uvijek POMOĆI

28 siječnja, 2023 0 By Admin

U takvim situacijama je često neshvaćena, ali se neće i ne želi mijenjati. Ona smatra da svatko ima pravo biti svoj, držati do svojih principa i uvjerenja, pa tako i ona. Ali, oni koji dobro poznaju Djevicu, znaju koliko je pravedna, dobra i znaju da je daleko bolja od drugih. Međutim, Djevica ima izgrađen štit oko sebe. Taj štit ju štiti od povrijeđivanja.

Nije Vodolija uvijek bila tako oprezna. Nekada je daleko više vjerovala ljudima. Puštala ljude da joj se približe, ali su mnogi iskoristili njenu dobrotu i njeno dobro i čisto srce. Često je bila razočarana, izdana, slomljena i povrijeđena. Sada, Vodolija ne da svakome da joj se približi. Jako je intuitivna i jednostavno osjeća druge ljude.

Ako osjeti negativne vibracije, neće vas pustiti dovoljno blizu sebi. Ali vas neće osuditi, nego će prije nego što vas pusti bliže sebi, potrudit će se da ona vas bolje upozna. Potrudit će se da se uvjeri da li su te negativne vibracije bile točne ili nisu. Bez obzira na sve loše što je prošla u životu, ona vjeruje u dobro.

Ona vjeruje u život i u ljude. Vjeruje da u svakom čovjeku ima dobrog. U nekima više u nekima manje, ali da svatko posjeduje veliku količinu dobrote u sebi. Zna da ju mnogi ne pokazuju upravo iz tog razloga što se plaše da ih drugi ljudi ne povrijede i ne nanesu im bol.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Djevicu krase mnoge lijepe i dobre osobine. Razlikuje se od ostalih i daleko je bolja nego što to neki misle. Oni koji ju dobro poznaj, znaju koliko je velik čovjek. Blago onome ko ima Djevicu u svojoj blizini, obitelji ili za prijatelja.

Stranice: 1 2