Bik će promijeniti POSAO, Raku će se pružiti NOVA i ODLIČNA PRILIKA, a ovom zodijaku će KARMA UZVRATITI!

Bik će promijeniti POSAO, Raku će se pružiti NOVA i ODLIČNA PRILIKA, a ovom zodijaku će KARMA UZVRATITI!

28 siječnja, 2023 0 By Admin 2

RAK

Osoba koja je davno bila bliska sa vama i sa kojom ste izgubili kontakt, ponovno će se vratiti u vaš život. Sa tom osobom uvijek ste htjeli puno više od prijateljstva, ali nikada niste uspjeli izraziti svoje osjećaje i svoje namjere. Željeli ste to, ali to se ipak nikada nije dogodilo. Sada ta osoba ponovno dolazi u vašu blizinu, u vašu svakodnevicu. Dobijate novu priliku, pruža vam se prilika da ostvarite ono što ste željeli i sada to konačno možete.

Druga prilika za nešto ne pruža se često, rijetko se događa i pravi sretnik je onaj tko dobije šansu da ispravi neke stvari u životu. Zvijezde će tu šansu dati upravo vama jer smatraju da to zaslužujete. Kako ćete vi iskoristiti ovu drugu priliku ovisi samo o vama. Preispitajte se želite li i sada ono što ste željeli prije, da li se što promijenilo u vašim osjećajima, da li vrijedi iskoristiti tu šansu.

Kada rasčistite sami sa sobom, donesite pravu odluku. Prilika vam se nudi i pruža, a da li ćete ju iskoristiti, na vama je. Zvijezde vam izlaze u susret drugi put za istu stvar, učinite pravu stvar ovaj puta. Treću priliku vjerojatno više nećete dobiti. Da li je vrijedno iskoristiti je, to samo vi znate i vi odlučujete o tome. Pa, zaista onda, odlučite za svoje dobro, odlučite ispravno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Karma uzvraća udarac. Jako, silovito i energično, iznenada i potpuno neočekivano za vas. Već ste se pomirili sa time da sve dobro što ste učinili baš vam se i nije vratilo istom mjerom. Za svako vaše dobro djelo uglavnom ste dobivali još veće zahtjeve, još veće prohtjeve. Nikada dovoljno, nikada dosta.

Što ste više udovoljavali drugima, to su oni od vas tražili sve više i više i smatrali su to pod normalno.Rijetke zahvale koje ste dobili nisu ni najmanje opravdale količinu energije koju ste izdvojili da učinite dobro drugima. Sada vas karma nagrađuje i sprema vam satisfakciju i zadovoljstvo za sve vaše dobre postupke i djela.

Karma vam priprema financijsku nagradu, priprema veliku količinu novca koju ćete dobiti potpuno zasluženo. Na takav novac niste ni sanjali, niste se usudili sanjati jer ste smatrali da se vama to ne može dogoditi.

Dogodit će vam se uskoro i označit će novi početak za vas. Početak bez previše briga, život u kojem ćete nastaviti činiti dobro, jer drugačije i ne znate, samo ovaj puta bogat život financijski sređen.

Zaslužili ste takav život i to je ono što vas uskoro očekuje pa budite sretni i zadovoljni i zahvalite karmi na tome poklonu.

Stranice: 1 2