TOKOM VIKENDA: Jedan zodijak će primiti POZIV koji će SVE promijeniti!

TOKOM VIKENDA: Jedan zodijak će primiti POZIV koji će SVE promijeniti!

7 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom vikenda: Danas je nevjerojatan dan za vaš ljubavni život. Vaša će sreća možda natjerati nekoliko ljudi da zazelene od zavisti, ali ne mogu naškoditi vama ili vašoj vezi, pa ih ignorirajte. Međutim, možda će vam biti važno da sačuvate svoj ugled.

 

 

BIK

Tokom vikenda: Čak ni car, kad ga udari bolest, nije lijep prizor. Imajući to na umu, danas ćete zdravlje učiniti svojim prioritetom na prvom mjestu. Učinit ćete pametno da zacrtate neku vrstu režima vježbanja za sebe i ubacite osjećaj discipline u njegovo održavanje, čak i ako je to nešto jednostavno poput rutine tri puta tjedno. Možda ćete morati pripaziti na tu žudnju i uljepšati svoju prehranu. Ne shvaćajte to kao kaznu. Uostalom, oprez je uvijek bolji od liječenja!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Tokom vikenda: Dan će donijeti neočekivane promjene i ugodna iznenađenja. Možda ćete krenuti na put sa svojim najmilijima, a putovanje neće biti samo uzbudljivo, već će i smiriti vaše živce. Sve u svemu, svijetao i sretan dan za iskoristiti najbolje.

 

 

RAK

Dobro ćete se provesti s članovima svoje obitelji i zabavit ćete se s njima. Također ćete moći organizirati piknik ili zabavu za članove svoje obitelji i uživati ​​s njima u danu. Pred vama je lijep obiteljski dan.

 

 

LAV

Možda ćete danas samo pokvariti fitilj. Ljutnja će otopiti svaki razum i osjetljivost. No, ako logika na kraju ipak prevlada, stvari se mogu samo poboljšati kako dan prolazi. Krajnje vrijeme da probudite svoju mekšu stranu.

 

 

DJEVICA

Današnji zahtjevan dan jer se nalazite zaduženi za dogovaranje i prisustvovanje sastancima visokog napona. Oni koji trguju dionicama i imat će profitabilan povrat u popodnevnim satima. Ali ne računajte svoje piliće prije nego što se izlegu. Pričekajte do večeri da prebrojite te gomile bilješki.

VAGA

Kako dan počinje, možda ćete dobiti snažnu želju da ostavite sve i krenete na put s ruksakom. Možda je sada toliko snažni lutalica u vama da bi čak trenutno bili spremni na svaki rizik. Ipak, nažalost, ovo je samo prolazan trenutak, uskoro ćete moći odjenuti avanturističkog avatara i krenuti na posao. Ako ništa drugo, barem olabavite kravatu na kraju dana i krenite na plesni podij. Ukratko, poživi malo.

 

 

ŠKORPIJA

Danas ćete poželjeti da vas je dvoje! Ne nužno u ljubavnom smislu. Nostalgija će se uvući u  vas. Falit će vam neke osobe koje više nisu dio vašeg života, barem ne svakodnednog. Poželjet ćete vidjeti neka lica.

 

 

STRIJELAC

Svijetli izgledi dočekat će sve nove pothvate na koje se danas odlučite usredotočiti. Dobar je trenutak za provedbu vaših planova. Osim kratkoročnih novčanih dobitaka, možda ćete se također baviti aktivnostima koje vam donose nematerijalne nagrade, poput dobre volje, na primjer.

 

 

JARAC

Danas ćete fokusirati svoj objektiv na onaj koji vam se dopao! Puni ste energije, ali nemate predanosti poslu. Neće biti iznenađujuće ako su vaši šefovi zbunjeni. No ipak je, dan cvijeća i ljubavnih nota.

 

 

VODOLIJA

Nema dovoljno visoke planine i duboke doline! Danas ćete se naći u nepobjedivom bijegu. Danas biste mogli biti sami sebi najveći neprijatelj, ako trošite svoj trud i energiju u neproduktivne svrhe. Sve u svemu, danas plovi glatko i  ostanite usredotočeni.

 

RIBE

Danas će vam emocije zamagliti sposobnost razmišljanja. Možda ćete pokušati pronaći utočište u predanim i duhovnim aktivnostima. Posjet nekoliko dragih mjesta može vam pomoći vratiti duševni mir. Ležerno razmišljanje danas će vam učiniti čuda.