Nekoga konačno čekaju savršeni dani za ljubav, a nekome će srce biti slomljeno kao nikad do sad!

OVAN

Vaš ljubavni život će eksplodirati na najbolji mogući način, ali možda ćete morati malo poraditi na unutarnjem planu kako biste ga održali. Astralna konfiguracija otvara vam dublje spoznaje oko emocionalne intimnosti i s***a. Slušati svoje srce i psihu se isplati. Ova kozmička suradnja može vam pomoći da naučite i zadržite vrijedne lekcije o ljubavi i tjelesnim vezama. Možda žudite za svojim ljubavnikom i tijelom i umom.

 

 

BIK

Promjena vaše rutine može poboljšati vaše romantične mogućnosti. Astralna konfiguracija ohrabruje vas da krenete na putovanje barem uma, ako ne i tijela. Iako je vaš znak poznat po tome što ne voli neizvjesnost, gotovo je nemoguće znati što ćete pronaći na svom putu. Umjesto da se uhvatite za monotoniju u vezi, otvorite svoj um i srce da sve to činite drugačije,

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Veze su vam sada poput raketnog goriva. Zvijezde zahtijevaju da obratite pozornost na ovaj dio svog života. Ovo je snažan poticaj da zamislite kako bi točno mogla izgledati vaša idealna “druga polovica”. U redu je to učiniti bez obzira da li ste već u dugoj vezi ili ste trenutno slobodni. Razmišljanje o zdravlju vašeg ljubavnog života može uistinu ojačati te veze.

 

 

RAK

Suočavanje s emocionalnim izazovom rada u odnosima može vam sada donijeti nagrađivane rezultate. Položaji planeta intenzivno su usredotočeni na vašu zonu partnerstva, istražujući lekcije o spojevima, parenju i vezama. Ako ste otvoreni tražiti tragove u svojoj prošlosti, to može samo produbiti vaše veze s partnerom. Možda ćete također shvatiti zašto su stvari krenule na jug s bivšim, donoseći razumijevanje ako ne i pomirenje. Vrijedi razgovarati o tome, pa pošaljite taj tekst ili pozovite bez oklijevanja.

 

 

LAV

Danas je uzvišeno romantičan dan, ali ne na način na koji biste očekivali. Vjerojatno vas je vrlo lako upaliti- ali vaše bi vas želje mogle iznenaditi. Ipak, nema razloga odbaciti ili se bojati svojih čežnji. Bilo bi dobro da ih pustite da teku i dalje ih istražite. To možete učiniti sami ili s ljubavnikom, ovisno o vašem raspoloženju i statusu vaše veze.

 

 

DJEVICA

Žrtvovanje za ljubavnika nije nešto čega se bojite učiniti, ali možda ćete sada morati odrediti što zapravo znači “davanje”. Položaj planeta pomaže vam da se usredotočite na same detalje vašeg proživljenog života s ljubavnikom, prošlim ili sadašnjim. Dobivate li onoliko koliko dajete ili je ravnoteža okrenuta protiv vas? Biti nesebičan nije uvijek lako, ali može postati lakše ako osjećate da postoji ravnomjerna razmjena.

Nastavak na idućoj stranici…

Nekoga konačno čekaju savršeni dani za ljubav, a nekome će srce biti slomljeno kao nikad do sad!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top