LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Oktobar: Velike ljubavne vijesti zvijezde imaju za OVA 2 znaka, nakon ovog dana ništa neće biti isto!

LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Oktobar: Velike ljubavne vijesti zvijezde imaju za OVA 2 znaka, nakon ovog dana ništa neće biti isto!

4 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vaše želje vas danas određuju. Sve što želite učiniti je približiti se nekome u svim značenjima te riječi. Ova žudnja za vezom na razini srca, tijela i duše ponekad može biti neodoljiva, a možda ćete se čak osjećati i iscrpljenim. Ali dopuštanje da to osjetite u svakoj ćeliji može vas promijeniti u korijenu – ne uskraćujte sebi ono što želite.

 

BIK

Vaš se*****ni život danas bi trebao zacvrčati – ako ostanete otvoreni i prijemčivi za svoju intuiciju. Lakše je staviti svoje želje na prvo mjesto. Čak i ako to ne namjeravate, postoji dio vas koji bi vašem partneru mogao biti neodoljiv, nadmoćno magnetičan i privlačan. Ako ste slobodni, ovo je jedan od onih trenutaka kada ste nevjerojatno privlačni. Sve što stvarno trebate učiniti je izaći.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Zahtjevi veze mogli bi vas ostaviti nemirnim i udaljenim od svog ljubavnika danas.Možda izaziva osjećaj da ste opterećeni osjećajem odgovornosti i dužnosti prema svom partneru. Ako ste slobodni, sama pomisao na takve obveze mogla bi vas uplašiti od spoja. Uzmite prostor da procijenite svoje stavove o predanosti i slobodi pojedinca, ali i razgovor sa svojom ljubavlju može pomoći.

 

RAK

Odnosi su vam danas putokaz. Bez obzira na vaš status – u spoju, samac ili u “situaciji” – vjerojatno razmišljate o tome što sve to znači. Koja je dinamika i problematična područja u vašem ljubavnom životu trenutno? Odvojite trenutak i postavite si nekoliko smislenih pitanja o tome što točno želite od partnera. Možda biste čak htjeli pisati o tome u svom dnevniku i sačuvati ga za potomke.

 

LAV

Vaše veze su trenutno potpuno izvan ovog svijeta. Ako se osjećate kao da lebdite na napuhanom oblaku blaženstva, to može biti zbog položaja planeta. Niste tip koji ignorira stvarnost, ali možda biste bili spremni previdjeti neke od mana svog ljubavnika u interesu da se uživite u ovaj slasni idealizam. Samo zapamtite – sa svakim snom, na kraju se morate probuditi.

 

DJEVICA

Paraliza analize vašeg ljubavnog života mogla bi vas vezati u čvorove dok radite na povezivanju točaka vašeg cjelokupnog blagostanja. Jasan pristup rutinama i praktičnim stvarima u svakodnevnom životu vašeg partnerstva mogao bi biti neophodan ako ste predani zajedničkoj budućnosti. Ako ste slobodni, možda biste željeli razmisliti o tome kako bi se partner uklopio u vaš svijet.

 

VAGA

Istraživanje najsitnijih detalja vašeg ljubavnog života danas može donijeti snažne uvide. Imate oštro oko za male stvari koje pokreću vaš odnos. Imate veću sposobnost da vidite kroz način na koji se vi i vaš partner ponašate zajedno – ili čak odvojeno dok radite ili obavljate zadatke. Ako postoji lagan tok, primijetite i prihvatite to. Ako pronađete nekoliko problema, istražite ih i poradite na njima.

 

ŠKORPIJA

Težak osjećaj mogao bi povući vaš ljubavni život danas. Položaj planeta zaustavlja vaš uobičajeni lagani i koketni pristup. Iako biste možda željeli radost i zabavu u svojoj vezi, možete se suočiti s uzbuđenjem uza zidove. Bez obzira jeste li vezani ili ne, trebali biste iskreno razmisliti o mogućnosti da vas strah od preuzimanja emocionalnog rizika sputava od istinske i strastvene veze.

 

STRIJELAC

Nesebično služenje svom ljubavniku danas je vaš poziv. U ovom trenutku ste spremni da date. To, naravno, ne znači da biste se trebali izgubiti u vezi, ali to znači da bi moglo biti zabavno i uzvišeno se**i učiniti više za svog partnera nego što obično činite u prosjeku. Razmislite o tome da im pošaljete slatku poruku… učinite nešto neočekivano.

 

JARAC

Užitak preplavi vaš ljubavni život poput iznenadnog tsunamija danas. Mogao bi biti osjećaj slatkoće i otvorenosti, kao da je bez obzira što se dogodilo prije, sada, sve dobro. Ako to ne možete osjetiti odmah, zatvorite oči, ugodite se svom osjećaju zahvalnosti i dopustite toj beskrajnoj ljubavi da vas preplavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ako se osjećate kao da živite u romantičnom svijetu fantazije, niste tako daleko. Položaj planeta stvara magiju u vašoj ljubavnoj zoni, tako da postoji beskrajan užitak za dodir. Čini se kontraintuitivnim, ali možda se čak čini previše dobrim. Da, možete predozirati koliko je ovo dobar osjećaj, pa pokušajte uzimati ga u manjim dozama i kušati ga umjesto da ga popijete odjednom.

 

RIBE

Zadovoljavanje vaših potreba za emocionalnom sigurnošću u vašem ljubavnom životu vjerojatno je vaš fokus trenutno. Položaj planeta pomaže vam da jasno vidite kako vaši osjećaji nisu izraženi. Iako bi moglo biti lako okriviti svoju dragu – ili potencijalnog partnera, ako ste slobodni – možda ćete morati priznati svoje vlastite izazove u pristupu i dijeljenju svojih najdubljih emocija. Provesti neko vrijeme sami u kontemplaciji može vam pomoći da pronađete svoje najintimnije ja.