LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Januar: Velike ljubavne vijesti zvijezde imaju za OVA 2 znaka, nakon ovog dana ništa neće biti isto!

OVAN

Vaše želje vas danas određuju. Sve što želite učiniti je približiti se nekome u svim značenjima te riječi. Ova žudnja za vezom na razini srca, tijela i duše ponekad može biti neodoljiva, a možda ćete se čak osjećati i iscrpljenim. Ali dopuštanje da to osjetite u svakoj ćeliji može vas promijeniti u korijenu – ne uskraćujte sebi ono što želite.

 

BIK

Vaš se*****ni život danas bi trebao zacvrčati – ako ostanete otvoreni i prijemčivi za svoju intuiciju. Lakše je staviti svoje želje na prvo mjesto. Čak i ako to ne namjeravate, postoji dio vas koji bi vašem partneru mogao biti neodoljiv, nadmoćno magnetičan i privlačan. Ako ste slobodni, ovo je jedan od onih trenutaka kada ste nevjerojatno privlačni. Sve što stvarno trebate učiniti je izaći.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Zahtjevi veze mogli bi vas ostaviti nemirnim i udaljenim od svog ljubavnika danas.Možda izaziva osjećaj da ste opterećeni osjećajem odgovornosti i dužnosti prema svom partneru. Ako ste slobodni, sama pomisao na takve obveze mogla bi vas uplašiti od spoja. Uzmite prostor da procijenite svoje stavove o predanosti i slobodi pojedinca, ali i razgovor sa svojom ljubavlju može pomoći.

 

RAK

Odnosi su vam danas putokaz. Bez obzira na vaš status – u spoju, samac ili u “situaciji” – vjerojatno razmišljate o tome što sve to znači. Koja je dinamika i problematična područja u vašem ljubavnom životu trenutno? Odvojite trenutak i postavite si nekoliko smislenih pitanja o tome što točno želite od partnera. Možda biste čak htjeli pisati o tome u svom dnevniku i sačuvati ga za potomke.

 

LAV

Vaše veze su trenutno potpuno izvan ovog svijeta. Ako se osjećate kao da lebdite na napuhanom oblaku blaženstva, to može biti zbog položaja planeta. Niste tip koji ignorira stvarnost, ali možda biste bili spremni previdjeti neke od mana svog ljubavnika u interesu da se uživite u ovaj slasni idealizam. Samo zapamtite – sa svakim snom, na kraju se morate probuditi.

 

DJEVICA

Paraliza analize vašeg ljubavnog života mogla bi vas vezati u čvorove dok radite na povezivanju točaka vašeg cjelokupnog blagostanja. Jasan pristup rutinama i praktičnim stvarima u svakodnevnom životu vašeg partnerstva mogao bi biti neophodan ako ste predani zajedničkoj budućnosti. Ako ste slobodni, možda biste željeli razmisliti o tome kako bi se partner uklopio u vaš svijet.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Januar: Velike ljubavne vijesti zvijezde imaju za OVA 2 znaka, nakon ovog dana ništa neće biti isto!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top