LAVOVI- Februar vam donosi POSLOVNE i EMOTIVNE PROMJENE! Pred vama je VRLO USPJEŠAN MJESEC!

LAVOVI- Februar vam donosi POSLOVNE i EMOTIVNE PROMJENE! Pred vama je VRLO USPJEŠAN MJESEC!

27 siječnja, 2023 0 By Admin

SLOBODNI:

Slobodni žele ljubav, ali slabo se trude da ju pronađu. Ništa ne radite da bi uopće došli u mogućnost da nekoga upoznate, zbližite se i zavolite nekoga. Razočarani nekoliko puta, pažljivi ste i ne upuštate se lako ni u prijateljstva, a kamoli u vezu.

Znate svoje kvalitete i sve  svoje dobre osobine koje posjedujete, kao i vrline i smatrate da je bolje biti s nikim nego bilo s kim. Krajem idućeg mjeseca, upoznat ćete jednu osobu koja će vas već na samom početku impresionirati i zainteresirati. Poželjet ćete bolje upoznati tu osobu i dobit ćete priliku za to.

Ta osoba će također “baciti oko” na vas i poželjeti bolje i dublje upoznati vas. Pružit ćete si međusobno priliku da se bolje upoznate. Upotrijebite sav svoj šarm koji imate i osvojite tu osobu.

 

POSAO:

S trenutnim poslom niste zadovoljni i već neko vrijeme razmišljate da napustite zemlju i odete u neku drugu državu u potragu za boljim poslom koji bi vam donio mnogo više novca. Idući mjesec će vam se otvoriti prilika da te svoje ideje i planove sporovedete u djela.

Vaša financijska situacija nije dobra, premalo zarađujete, a troškovi života su vam preveliki. Dobro razmislite prije nego odlučite. Nemojte baš sve vjerovati što će vam se nuditi i obećavati, jer to nije sve tako. Razmislite ako odete i ne bude zadovoljni, da li ćete se imati priliku ponovo vratiti na staro radno mjesto.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

ZDRAVLJE:

Organizam vam je iscrpljen od stresa, premalo sna i neredovite ishrane. Morate promijeniti svoj bioritam jer će vam zdravlje biti ozbiljno ugroženo. Tijekom idućeg mjeseca neće biti značajnijih promjena, ali nahranite svoj organizam vitaminima i spavajte barem 8 sati. Također pijte dosta tekućine, najbolje čistu vodu.

Stranice: 1 2