HOROSKOP SREĆE I TUGE: OVOM znaku će NAREDNA SEDMICA biti FANTASTIČNA, dok za Ovna zvijezde nemaju dobre prognoze!

HOROSKOP SREĆE I TUGE: OVOM znaku će NAREDNA SEDMICA biti FANTASTIČNA, dok za Ovna zvijezde nemaju dobre prognoze!

29 veljače, 2024 0 By Admin 2

Uvod:

Horoskop sreće i tuge: Period koji dolazi jednom znaku donijet će pregršt radosnih događaja i unijeti mnogo pozitivnog u njihov život. Međutim, jedan znak očekuju brojni problemi koji će mu donijeti nemirne dane i razloge za tugu.

 

BLIZANCI

Vrijeme pred vama je vrijeme sreće i potpunog zadovoljstva kakvo dugo niste iskusili. Zaslužili ste i vi da se malo odmorite i opustite, da zaboravite na probleme. Zvijezde će se pobrinuti za vaš duševni mir, za puno radosnih trenutaka koje ćete imati sa svojim bližnjima kao nikada do sada.

Sve što može poći na bolje, poći će. Vi ste ušli u vrijeme kada će se i najmanje želje ostvarivati, kada će sve teći onako kako ste zamislili. Uspjesi na poslu, nakon puno uloženog truda i rada, konačno će vas obradovati. Napredovanje za kojeg ste mukotrpno radili je pred vama.

Uspjet ćete ostvariti sve poslovne planove koje ste davno zacrtali i naravno, zaraditi lijepu svotu novca. Pošto vas nedostatak novca više neće mučiti, moći ćete ostvariti i svoje davne želje za putovanjem na vama čarobnu lokaciju.

Sve ćete to učiniti vrlo brzo, a vaš partner će ostati zadivljen time kako vam sve polazi za rukom. Vaša veza proživljavat će najbolje dane i vi ćete zaista uživati u tome.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zaslužili ste to, znate to i sami, a uskoro će se sve najljepše što ste željeli i ostvariti. Radost će biti velika, kako vaša tako i vašeg partnera sa kojim ćete podijeliti sve dobro što vam slijedi.

OVAN

Najsretniji ste kada ste zadovoljni. Vama zadovoljstvo pružaju i male stvari, sitnice od kojih se osjećate savršeno. Nažalost, period pred vama vam donosi sasvim suprotne osjećaje od zadovoljstva. Ulazite u težak period u kojem će brige i problemi uzrokovati vaše tužno stanje.

To je ono što ne volite i što vam jako teško pada, ali život je takav i upravo vam donosi jedan takav tužan period. Najviše će vas rastužiti problemi koje ćete imati u vašoj ljubavnoj vezi. Mnogo nesuglasica, svađa, razmirica oko nebitnih stvari, otežat će vam život.

Vaša veza već dugo nije stabilna, ali upravo vam dolazi jako teško razdoblje koje bi moglo imati i dugoročne posljedice. Postupci vašeg partnera dodatno će pogoršati stvari. Doći ćete u situaciju kada ćete ozbiljno razmišljati da li se uopće isplati nastaviti vašu vezu.

Ni neki vaši postupci neće smiriti situaciju iako biste trebali dobro promisliti prije nego nešto kažete partneru. Uglavnom, čeka vas loša situacija što se tiče vašeg ljubavnog života. Ništa bolje neće biti ni na poslu. Ishitreno ćete krivim postupcima povrijediti radne kolege i stvoriti si dodatne probleme.

Iako će vam zbog toga biti žao, nećete moći poništiti ono što ste napravili pa ćete ispaštati zbog toga. Vrlo loš i neugodan period je pred vama, period u kojem biste trebali odvagati svaku vašu riječ prije negoli je izgovorite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Svaka vaše loša prosudba odrazit će se samo na vas i vama će zagorčati život. Zato vam je potrebno puno pažnje dok vam zvijezde ne donesu period u kojem će vam biti lakše.