CIGANSKE KARTE su na strani OVIH znakova! – NEVJEROJATNO VAŽNA SEDMICA je ISPRED NJIH…

tjedan

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Konačno možete vidjeti čistinu u svom životu, jer su ovih posljednjih nekoliko tjedana bili pakleni. Razlog tome može biti nova lokacija ili novi posao. Novost je ono o čemu se radi u ovom tjednu, a navikavanje na nešto novo i uzbudljivo je ono na što će sva vaša energija otići tijekom ovog tjedna.

To bi moglo značiti novo mjesto za život i zabavu kupnje novih stvari za to mjesto. Volite dobru kupnju i ono što je sjajno u tome je da sada imate mogućnost da to postane stvarnost. Dakle, idi trošiti,  zabavi se i budi kreativan. Dobar je tjedan za vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Možda ćete šokirati sami sebe ovog tjedna, kao što vam se odjednom čini da ste svima prvi izbor u ljubavi kao i u poslu. Na to se ne možete žaliti, a ako ostanete prisutni i otvoreni, zabavljat ćete se više nego što ste ikada mogli računati.

Ako igrate na terenu, tražite tu posebnu osobu, ovaj tjedan ćete pronaći nekoliko nečijih posebnih, a ako ste već u partnerstvu, tada možete očekivati ​​sjajne razgovore i nova razumijevanja između vas i vaših. Tjedan je uzbuđenja i uspjeha. Dopustite da postane vaš.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ono što vam ovaj tjedan može donijeti je ideja da možda činite previše za druge i da je vrijeme da se opustite i dopustite drugima da učine umjesto vas.

Dali ste više od svog udjela nekome iz svoje prošlosti i vrijeme je da ga konačno oslobodite kao da se držiš ove osobe jer ne znaš o čemu bi mislio ako ti nije tema broj jedan. To ti ne ide, dapače, crpi ti energiju.

Toliko dobrog vas čeka, a možete imati sve ako samo naučite otpustiti prošlost i svu njezinu prtljagu. To je ono što je ovaj tjedan za vas. Pustiti.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ono za što se niste cjenkali je više aktivnosti, a to je upravo ono što ćete dobiti ovaj tjedan.

Bit će to jedan od onih tjedana u kojima staneš ovdje da obaviš neki posao, a onda za nekoliko sekundi odlaziš negdje drugdje, da obaviš posao tamo.

Svugdje ste potrebni i volite to. Biti potreban jer ste najbolji u onome što radite čini vas sretnim da služite. Uživajte u svom tjednu.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj tjedan imate priliku ispraviti pogreške, što je u vašem slučaju prilično specifično; recite da ste bili gadni prema nekome i nekako vam je žao što ste tako bili zli, pa, morat ćete se ispričati ovaj tjedan, i koliko god ne možete podnijeti ideju o tome, sviđa vam se ideja da ne morate nositi tuđu ogorčenost na sebi i tako ćete reći da vam je žao nekome koga ste nedavno otpuhali.

To bi vam moglo otvoriti nova vrata, jer shvatite da se ipak nije bilo tako teško ispričati i da ste na taj način mogli sebi stvoriti prekrasnu priliku za budućnost.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Planirate iskoristiti sve mogućnosti koje možete. Razina vašeg samopouzdanja je visoka i tijekom ovog tjedna osjećat ćete se kao da možete posjedovati svijet, ako to želite. Ljudi će vas ovaj tjedan iznimno privlačiti, a ako ste slobodni, možda ćete se naći u brojnim romantičnim situacijama.

Ako ste u partnerstvu, definitivno ćete slaviti svoje živote, uz večeru, kino, izlete i, naravno, odličnu “zabavu” kasnije te večeri. Zabavite se i budite sigurni u sebe.

Nastavak na idućoj stranici…

CIGANSKE KARTE su na strani OVIH znakova! – NEVJEROJATNO VAŽNA SEDMICA je ISPRED NJIH…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top