VAGA- Jeste li spremni na promjene koje vam dolaze u FEBRUARU! Donosimo vam SJAJNE VIJESTI!

VAGA- Jeste li spremni na promjene koje vam dolaze u FEBRUARU! Donosimo vam SJAJNE VIJESTI!

26 siječnja, 2023 0 By Admin

SLOBODNI

Slobodni su već duži period slobodni, odnosno samci. Početkom idućeg mjeseca taj dio se neće kod vas promijeniti. Vi silno želite biti voljeni i voljeti, ali ne želite pod svaku cijenu biti sa nekim samo zato da nekoga imate. Vrlo ste osjećajni i bojite se da vas netko povrijedi i razočara, jer takve situacije teško preživite.

Upravo zato ste i dalje samci. Polovinom mjeseca naći ćete se u jednom zajedničkom druženju gdje ćete upoznati više osoba koje prije niste znali. Upoznat ćete i osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled. Ostvarit ćete i komunikaciju sa tobom osobom, ali ni jednim znakom nećete dati do znanja da vas je ta osoba zainteresirala.

Već nakon tjedan dana iza toga, tu osobu ćete sasvim slučajno sresti. Oduševljenje zbog susreta nećete moći sakriti ni vi, a ni ta osoba. Ta osoba će također imati interes za vas.

Stvari će se početi odvijati u onom pravcu koji vi želite. Upoznat ćete se pobliže i već na kraju mjeseca uplovit ćete u vezu sa tom osobom. Čekaju vas divni brojni trenutci. Zaslužili ste sreću jer ste predugo sami.

 

POSAO:

Novčana situacija kod vas nije sjajna. Jedva spajate kraj sa krajem. Postoji mogućnost da vam iskrsnu i neki neplanirani troškovi koji će dodatno otežati vašu ionako tešku financijsku situaciju. Pažljivo raspolažite sa novcem da vam ne bi falilo za osnovne životne potrepštine.

Vi ste uporni i kad nešto želite, to obično i ostvarite, ali kad je posao u pitanju, kao da se bojite da ga promijenite. Razmislite da ipak pokušate pronaći posao koji bi vam donio više novca, jer posao koji sad radite i novac koji dobivate za njega, nije dovoljan da pokrije sve vaše životne troškove. Otvorit će vam se poslovna prilika. Razmislite da prihvatite.

U svakom slučaju, bili bi zadovoljniji i time bi si uvelike olakšali život.

 

ZDRAVLJE:

Vaše nezadovoljstvo se manifestira nervozom, a ta nervoza utiče na vaše psihičko stanje koje je često popraćeno glavoboljama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Stres i nervozu je nemoguće spriječiti, ali pokušajte ju smanjiti koliko god je moguće, jer stres može ugroziti vaše zdravlje. Bavite se nekom fizičkom aktivnošću. Time ćete izbaciti svu negativnu energiju iz sebe i osjećat ćete se puno bolje.

Stranice: 1 2