ŠKORPIJA- MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: Gotovo da će sve biti onako kako želite, osim jednog! Saznajte što vam donosi mjesec FEBRUAR!

ŠKORPIJA- MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: Gotovo da će sve biti onako kako želite, osim jednog! Saznajte što vam donosi mjesec FEBRUAR!

26 siječnja, 2023 0 By Admin

SLOBODNI:

Slobodni žive prošlost i misle na svoju staru, neprežaljenu i nepreboljenu ljubav. Već neko vrijeme se pokušavate javiti osobi iz prošlosti, ali svaki put odustanete zbog straha. Bojite se kako će reagirati kada se javite, bojite se da li će vam odgovoriti. Ipak ćete skupiti snage i odlučnosti da se javite.

Nećete biti razočarani jer ni vaša bivša ljubav nije ravnodušna po tom pitanju kada ste vi u pitanju. Pružit ćete si još jednu šansu. Ovaj puta bit će puni drugačije i ljepše nego prvi put.

Ponekad nas život razdvoji da bi tako mogli saznati što smo izgubili, odnosno imali.  Nemojte previše vagati i razmišljati što i kako napravite. Budite spontani i prepustite se osjećajima i da vas ljubav vodi. Nećete požaliti.

 

POSAO:

Vi financijski ne stojite baš najbolje, ali ni ne znate baš previše dobro raspolagati novcem. Ponekad trošite i kupujete određene stvari koje vam zaista nisu potrebne i bez kojih možete. Tada vam taj novac fali za nešto što vam je zaista potrebno, a onda ga nema.

To će vam se upravo desiti tijekom idućeg mjeseca. Pokušajte racionalnije trošiti i raspodijeliti da ne dođete u situaciju da nemate za osnovne potrebe. Na poslu će vam vladati nervoza. Nikako da se stvori mirna atmosfera sa radnim kolegama. Teško je tako raditi i obavljati posao, te provoditi po 8 ili više sati na poslu. Dobro razmislite da promijenite radno mjesto.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

ZDRAVLJE:

Tijekom idućeg mjeseca, vaše zdravlje bit će stabilno. Nećete nailaziti na nove tegobe. Malo više sna, ne bi vam škodilo. Tijelu je svakako potreban odmor i dosta sna.

Stranice: 1 2