OVIM znacima vikend će biti popraćen VELIKOM SREĆOM, dok OVOM znaku stiže VELIKO RAZOČARANJE!

OVAN

Mogli biste jutros biti budni i biti na prvom mjestu, ali iako je sjajno što se toliko trudite oko vlastitih planova i ideja, možda biste trebali malo usporiti i uzeti stvari pažljivije. Vjerojatno će se na horizontu pojaviti nešto što će vas podsjetiti da drugi ljudi računaju na vas i da ih ne možete ostaviti na cijedilu. Iskoristite ovu priliku da pokažete svima koliko možete biti pouzdani.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Iako ste možda skloniji suočavanju s ovdje i sada, a ne prepuštanju maštovitim letovima, s vremena na vrijeme ne bi škodilo ako se malo povučete na provjere stvarnosti i prepustite se negdje manje definirano, manje određeno i malo bezbrižnije. Ako srušite svoje strukturirane granice, mogli biste otkriti nešto zaista posebno, pa promijenite svoj ozbiljan pristup životu danas i pogledajte što će se dogoditi.

 

 

BLIZANCI

Povjetarac danas puše u različitim smjerovima, a pokušaj da shvatite kojim putem biste trebali ići mogao bi se pokazati teškim, osobito za vaš neodlučan znak. Vjerojatno ste dobro raspoloženi i spremni za uživanje, ali u isto vrijeme osjećate da vas nešto sputava, gotovo poput užeta koje vas vuče na neki ozbiljniji teritorij. Postoje prednosti u oba smjera, stoga se nemojte boriti protiv toga. Ova kontradikcija neće trajati vječno.

 

 

RAK

Učinkovitost vlada danom, a vi ste više nego spremni probuditi se i učiniti dan svojim. No, iako se možda utrkujete otići i proslaviti se, netko bi se mogao pojavit da vas skrene s puta. Koliko god ovo moglo biti bolno, zapamtite da ste vi taj koji ima pravo reći ne ako je potrebno. Pravo je pitanje, želite li reći ne? Da bi se moglo isplatiti.

 

LAV

Svijet vam se otvara i mogli biste biti ugodno iznenađeni onim što vas čeka na velikom prostranstvu. Ipak, bez obzira na to istražujete li fizički ili metaforički, vaše će odgovornosti doći pozivom, podsjećajući vas na sve stvari koje trebate učiniti ovdje i sada. Ipak, nemojte se osjećati kao da morate odustati od zanimljivijih poslova. Što učinkovitije možete provjeriti popis zadataka, brže ćete se vratiti u avanturu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

DJEVICA

Uobičajeno vam je dobro s otkopčanim stilom, pristupajući stvarima hladnima poput leda, ali ipak vam danas dolazi neka prilično intenzivna energija, pa bi vam moglo biti malo vruće ispod ovratnika. Glavni problem koji možda imate je odlučiti hoćete li ove osjećaje shvatiti ozbiljno ili ih tretirati kao prolaznu maštu. Možete se prepustiti i provesti cijeli dan u dubljim iskustvima. Ali život bi vam mogao poslati i neke bezbrižne trenutke pa možete birati.

Nastavak na idućoj stranici…

OVIM znacima vikend će biti popraćen VELIKOM SREĆOM, dok OVOM znaku stiže VELIKO RAZOČARANJE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top