NEDELJNI HOROSKOP od 3. do 10. Novembra: Sreća ulazi u živote OVIH znakova: Previše su patili, ali KARMA će im POMOĆI i NAGRADITI ih.

NEDELJNI HOROSKOP od 3. do 10. Novembra: Sreća ulazi u živote OVIH znakova: Previše su patili, ali KARMA će im POMOĆI i NAGRADITI ih.

1 studenoga, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Nedeljni horoskop: Ovaj tjedan donijet će vam za ostvarenje nekoliko snova na ljubavnom odjelu, pa izgleda da će vam ovo vrijeme zapravo ići u prilog. Tijekom tog vremena također ćete doživjeti osjećaj smrtnosti na sve prave načine.

Ovaj osjećaj da je život kratak može vas potaknuti da više živite u trenutku, a manje u svijetu mašte. Ovo je zrelost, a emocionalno, čini se da ste to shvatili

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Dosadila vam je ideja da živite u skladu s nekakvim snom. S druge strane, vi volite svog partnera, i on vas voli, i radije biste posjedovali svoje jedinstvene kvalitete nego se ponašali kao svi ostali.

Zbog toga se osjećate jedinstveno. Vi i vaša voljena osoba doživjet ćete osjećaj uzvišenosti tijekom ovog tjedna, a vi ćete se osobno osjećati samouvjereno i sigurno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji ste kada ste ovaj tjedan prepušteni sami sebi, a to što ste kod kuće, sve što možete tražiti je da radite svoje stvari na svoj način.

Srećom, to ćete uspjeti živjeti, iako kada ste sami, skloni ste previše razmišljati i upasti u zamku koja dolazi s previše toga na umu. Ali, sve je u redu, jer ovog tjedna sve vaše misli imaju svrhu. Također ćete riješiti misterij koji vam je bio na umu.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Obzirom na položaj planeta, osjećat ćete se kao da ćete se uskoro radovati. Ovaj će tjedan, međutim, proći u kontroli svojih emocija, što vam je predložila prijateljica.

Ovo je dobar tjedan da se obratite za pomoć ako mislite da vam je potrebna, a ako želite razgovarati s nekim koga ne poznajete, terapeuti postoje i mogu vam biti od velike pomoći.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Može samo završiti kao još jedan tjedan ispunjen pritužbama, kao što obično činite. Čak ste i vi umorni od slušanja vlastitog glasa – dok se obraćate vlastima za koje smatrate da dominiraju i uništavaju vaš život – uglavnom svoju radnu situaciju.

Kao da se ništa nikada ne mijenja, a ipak prepoznajete da ste vodeći igrač u njegovoj stagnaciji. Dakle, možda je vrijeme da učinite nešto u vezi s onim na što se žalite.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Možda ćete se osjećati posebno buntovno tijekom ovog tjedna, jer osjećate pritisak na načine koji su vam odvratni. Ne želite igrati idiotsku igru ​​stajati u redu i raditi ono što se od vas očekuje.

Osjećate da je vaša ljubav dovoljno dobra i da se odjednom ne morate ponašati kao TV reklama za tvrtku za nakit. Dakle, odbijte to i savršeno se zabavite.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Možda ćete ovog tjedna upasti u zamku očekivanja jer vjerujete da bi vaša voljena osoba trebala učiniti nešto da pokaže svoju ljubav na velik, očekivan način.

Vi ste ti koji vršite pritisak na svog partnera da vas iznenadi, poželi i pokaže vam nekakvu pretjeranu ljubavnu gestu. Ovaj osjećaj će se ponijeti kroz tjedan, a dobar dio je što je vaš partner potpuno zaljubljen u sve ono za čim žudite.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ovaj tjedan donosi vam sreću i viziju. Ovaj tjedan ćete započeti nešto zbog čega ćete se udariti u glavu, jednostavno zato što to niste počeli ranije. Odjednom se čini da se cijelo proteklo vrijeme želi oblikovati unutar ovog tjedna.

Imate i sjajne i užasne ideje, ali ste tako sretni što ste sami, što ste dobili priliku da zamislite ideje da će vam ovaj tjedan na kraju biti sjajan.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

U posljednje vrijeme imate posla s napadom super nervoze i stvarno biste željeli da to nestane. Pokušavate se šaliti kroz stvari, ali ljudima oko vas postaje jasno da se morate suočiti sa svojim problemima.

Ovaj tjedan može vam donijeti provjeru stvarnosti, što znači da ono što ste izbjegavali može postati zvijezda emisije. Stoga budite spremni da iskreno pogledate nešto u svom životu.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ovaj tjedan je ispunjen ljubavlju i dobrotom prema vama i onima koje volite. Osjećat ćete izuzetnu privrženost djeci u svojoj obitelji, a postoji velika šansa da ćete se potruditi za jedno od njih.

Shvaćate da vaš život nije baš ‘idealan’, ali ste odustali od vjerovanja u ideale. Umjesto toga, ovaj tjedan potvrđuje vašu stvarnost kao posebnu, jedinstvenu i nešto na čemu možete biti zahvalni.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Osjećat ćete ljubav ovog tjedna.

Što god bilo, ništa vas neće srušiti tijekom tjedna i sve će biti dio onoga što čini da se osjećate dobro. Kao da sve odjednom ima smisla. Dobit ćete tu priliku da nekome pokažete koliko ga volite.

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Ovaj tjedan ćete se osjećati rastrgano. Toliko se toga događa u vašem životu, i iako se osjećate inspirirano, osjećate se i previše očekivano.

Želiš stvari od ljudi jer očekuješ da oni to učine umjesto tebe, a na taj način  doživiš veliko razočaranje.

Vaš najveći nedostatak ovog tjedna leži u činjenici da želite da drugi učine ono što ste savršeno sposobni učiniti za sebe.