NEDELJNI HOROSKOP od 27. 1. do 3.2.: Sreća ulazi u živote OVIH znakova: Previše su patili, ali KARMA će im POMOĆI i NAGRADITI ih.

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ovaj tjedan donijet će vam za ostvarenje nekoliko snova na ljubavnom odjelu, pa izgleda da će vam ovo vrijeme zapravo ići u prilog. Tijekom tog vremena također ćete doživjeti osjećaj smrtnosti na sve prave načine.

Ovaj osjećaj da je život kratak može vas potaknuti da više živite u trenutku, a manje u svijetu mašte. Ovo je zrelost, a emocionalno, čini se da ste to shvatili

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Dosadila vam je ideja da živite u skladu s nekakvim snom. S druge strane, vi volite svog partnera, i on vas voli, i radije biste posjedovali svoje jedinstvene kvalitete nego se ponašali kao svi ostali.

Zbog toga se osjećate jedinstveno. Vi i vaša voljena osoba doživjet ćete osjećaj uzvišenosti tijekom ovog tjedna, a vi ćete se osobno osjećati samouvjereno i sigurno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji ste kada ste ovaj tjedan prepušteni sami sebi, a to što ste kod kuće, sve što možete tražiti je da radite svoje stvari na svoj način.

Srećom, to ćete uspjeti živjeti, iako kada ste sami, skloni ste previše razmišljati i upasti u zamku koja dolazi s previše toga na umu. Ali, sve je u redu, jer ovog tjedna sve vaše misli imaju svrhu. Također ćete riješiti misterij koji vam je bio na umu.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Obzirom na položaj planeta, osjećat ćete se kao da ćete se uskoro radovati. Ovaj će tjedan, međutim, proći u kontroli svojih emocija, što vam je predložila prijateljica.

Ovo je dobar tjedan da se obratite za pomoć ako mislite da vam je potrebna, a ako želite razgovarati s nekim koga ne poznajete, terapeuti postoje i mogu vam biti od velike pomoći.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Može samo završiti kao još jedan tjedan ispunjen pritužbama, kao što obično činite. Čak ste i vi umorni od slušanja vlastitog glasa – dok se obraćate vlastima za koje smatrate da dominiraju i uništavaju vaš život – uglavnom svoju radnu situaciju.

Kao da se ništa nikada ne mijenja, a ipak prepoznajete da ste vodeći igrač u njegovoj stagnaciji. Dakle, možda je vrijeme da učinite nešto u vezi s onim na što se žalite.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Možda ćete se osjećati posebno buntovno tijekom ovog tjedna, jer osjećate pritisak na načine koji su vam odvratni. Ne želite igrati idiotsku igru ​​stajati u redu i raditi ono što se od vas očekuje.

Osjećate da je vaša ljubav dovoljno dobra i da se odjednom ne morate ponašati kao TV reklama za tvrtku za nakit. Dakle, odbijte to i savršeno se zabavite.

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP od 27. 1. do 3.2.: Sreća ulazi u živote OVIH znakova: Previše su patili, ali KARMA će im POMOĆI i NAGRADITI ih.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top