LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Januar: Buran ljubavni dan; nove veze počinju, a stare iznenada završavaju!

OVAN

Mogli biste dobiti tešku lekciju od svog ljubavnika o vremenu provedenom u strastvenoj predanosti stvarima ili društvenim organizacijama danas. Može postati očito da bez obzira koliko volite čovječanstvo, s vašim partnerom i dalje može biti teško slagati se. Povezivanje na emocionalnoj razini moglo bi biti izazov, ali tjeranje sebe da održite zdravu komunikaciju može pomoći vašem odnosu da prebrodi oluju.

 

BIK

Vaši snovi su mjesto gdje možete razgovarati sa svojim idealnim ljubavnikom danas. Bez obzira jeste li slobodni ili vezani, vaš put do romantike prolazi kroz dijelove vaše psihe koje nitko drugi ne može vidjeti. Vrijeme je da odvojite trenutak ili dva da stupite u kontakt s bilo kojim sjenkovitim materijalom koji bi mogao utjecati na vaše odnose, tako da možete prestati projicirati svoje emocije na partnera i početi posjedovati svoje osjećaje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Totalno pretjerati u području romantike danas je moguće. Možda vam se čini da nema granica između vas i vašeg ljubavnika, bivšeg ili potpuno nove simpatije. Vrijeme se čini kao da je obustavljeno, a vaše psihičke sposobnosti su na pravom mjestu – možete se obratiti nekome koga volite, a da mu čak ni ne pošaljete poruku. Samo pomislite na voljenu osobu i znajte da negdje vani primaju poruku glasno i jasno.

 

RAK

Vjerojatno ste danas sposobni s velikom odlučnošću slijediti svoje ciljeve, ali imajte na umu da bi se vaš partner mogao osjećati izostavljenim. Vaše ambicije vjerojatno su na vrhuncu. Međutim, možda se činite emocionalno nedostupnim svom ljubavnom interesu. Ako vidite kako se ova percepcija razvija, namjerno se potrudite pokazati da vam je stalo i da su oni važni u vašem životu.

 

LAV

Spajanje druženja i romantike danas postaje lakše. Možda biste željeli dovesti svog ljubavnika u društvo vaših prijateljstava. Bez obzira na to jesu li vaši najbolji prijatelji sreli vašeg partnera tisuću puta ili je ovo prvi, to je prilika za njih da se zbliže i povežu – tako da se svi osjećaju kao neka obitelj. Ako ste slobodni, ovo je idealan trenutak za druženje, bilo da uskačete u aplikacije za izlaske ili izađete van.

 

DJEVICA

Moguće je manifestirati čaroliju odnosa jednostavno zaželivši želju danas. Vaši dugoročni ciljevi su na vidiku, a možete posuti malo prašine preko tih romantičnih snova. Što ste konkretniji sa svojim vizualizacijama, to će se vaši planovi vjerojatno bolje ostvariti. Odvojite malo vremena za dnevnik o njima ili razgovarajte s prijateljem kako biste bili sigurni da svemir čuje vaše želje.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Januar: Buran ljubavni dan; nove veze počinju, a stare iznenada završavaju!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top