LJUBAV od 27.1. do 3.2.: Narednih 7 dana nekome će donijeti SRODNU DUŠU i NOVI POČETAK, nekome PROSIDBU, a nekome BIVŠU LJUBAV!

OVAN

Jednom u životu možete spustiti taj duboki i zagonetni zid tišine koji vas obično okružuje kada komunicirate s novim ljudima. Opustite se i ne gledajte na svaku osobu koja pokušava razgovarati s vama kao na potencijalnog neprijatelja. Doista možete razgovarati otvorenije i slobodnije, a da ne morate igrati one igre moći u kojima obično briljite. Uživat ćete biti uključeni.

 

 

BIK

Možete upoznati tu posebnu osobu dok ste u vašoj lokalnoj teretani, ako je moguće, ili igrajući individualni sport poput golfa ili tenisa. Što god radili, nemojte ostati unutra i gledati televiziju. Iskoristite energiju kao idealnu priliku da se pokažete, probijete nekoliko barijera i impresionirate nekoga svojom vještinom, otvorenošću i odličnim smislom za humor.

 

 

BLIZANCI

Vi i voljena osoba kušat ćete prijeko potrebnu dozu humora. Ako u vašoj vezi već neko vrijeme nedostaje osjećaj topline i zajedničkog smijeha, iskoristite ovu predivnu priliku da prošetate, nađete se s prijateljima ako je moguće ili jednostavno učinite bilo što zabavno – ali nasmijte se! To će bez kraja poboljšati sve aspekte vaše veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovo su prekrasni dani za dogovaranje malog druženja s bliskim prijateljima, ako je moguće, ali i za odvažavanje pozvati nekoga posebnog s kim već neko vrijeme tiho flertujete. Otvorenost, toplina i dijeljenje od srca do srca su sve u ponudi. Recite ovoj osobi što osjećate prema njoj i gledajte kako se barijere između vas ruše, a ljubav zauzima njihovo mjesto.

 

 

LAV

Osjećaj laganog olakšanja i puno smijeha preplavit će vaš odnos. Ako ste oboje bili opterećeni problemima povezanim s drugim problemima u vašim životima, odvojite vrijeme da se ponovno povežete i da se dublje povežete jedno s drugim. Pogledajte smiješan film i samo se zabavite. Oboje to zaslužujete!

 

 

DJEVICA

Dobar humor i potreba da vidite smiješnu stranu vaše veze okarakterizira vaš ljubavni život ovih dana. Oboje ćete osjetiti potrebu da zauzmete liberalniji pogled jedno na drugo. Dopustite jedno drugome prostor da budete potpuno svoji i otvorite se istinskoj toplini koju oboje dijelite, pogotovo ako stvari ne idu onako kako bi mogle.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV od 27.1. do 3.2.: Narednih 7 dana nekome će donijeti SRODNU DUŠU i NOVI POČETAK, nekome PROSIDBU, a nekome BIVŠU LJUBAV!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top