Horoskop otkriva kome će Januar završiti NAJVEĆOM SREĆOM i IZNAD SVIH OČEKIVANJA i ŽELJA…

OVAN

Nedostatak odgovornosti koji neki ljudi prepoznaju mogao bi postati zabrinjavajući problem čak i ako ste slijedili sva pravila i učinili sve što je trebalo učiniti.

Krećite se polako i oprezno. Bliži se kraj određenih projekata, što vam pomaže da shvatite koliko se dobro neki dijelovi vašeg posla uklapaju u širu sliku. Ostanite sigurni i praktični.

 

BIK

Prošli ste kroz neke stvari za koje je potrebno vrijeme da se obrade. Čak i ako je vaš želudac spreman i ne osjećate se loše zbog posljedica, vašem srcu i dalje treba nježnost i iscjeljenje. To bi također trebalo diktirati odnose koje ćete njegovati, jer bi onima koji su grubi oko rubova moglo biti bolje za sada.

Nema žurbe kada su u pitanju stvari srca. Pružite si ljubav koju zaslužujete, brinite za svoju dobrobit i prepoznajte obrasce i nepoštenje koji bi vas mogli odvesti u krivom smjeru.

 

BLIZANCI

Ne morate učiniti sve odjednom, čak ni ako imate striktan rok kojeg se morate pridržavati. Vaše unutarnje stanje važnije je od bilo kakvih opterećujućih obaveza, jer vas one samo odvlače od potreba vašeg tijela. Nema smisla prelaziti granicu zdravog samo zbog nekog drugog.

Odvojite vrijeme za sebe, za svoju ljepotu i brigu o sebi svih vrsta. Ovo je savršeno vrijeme da se pripremite i uživate u pjenušavoj kupki ili kratkom izletu u prirodu i okolicu koja smiruje vaš um.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Iako nikada niste razmišljali o povezivanju dviju krajnosti, postoje mala vrata kroz koja možete proviriti i otkriti nove načine o kojima u prošlosti niste razmišljali.

Nazovite nekoga do koga vam je stalo, pošaljite poruku, ali ne očekujte čuda od veza koje su imale preveliku težinu s obje strane. Ne možete popraviti sve što je pokvareno, a niste ni raspoloženi da pokušate.

 

LAV

Spremni ste neke stvari ostaviti iza sebe. Proces otpuštanja nije lak, ali spremni ste zaroniti duboko i nositi se s procesima koji izbijaju na površinu. Pronađite ljepotu u jednostavnim stvarima, kupite nešto vrijedno i šareno i dajte svježi sjaj svojoj svakodnevnici.

Neki su izbori bolji od drugih, ne zato što su racionalniji, već zato što odražavaju vaše autentične potrebe. Uvijek je pametno biti u skladu s radosnom osobom kakva želiš postati.

 

DJEVICA

Postoji osjećaj osobne slobode u najjednostavnijim stvarima. Vaša rutina najbolje govori o načinu na koji bi se vaš život mogao odvijati, pa ćete se možda morati prilagoditi i unijeti neke promjene u navike koje stvari nepotrebno otežavaju. Trebali biste preuzeti kontrolu nad stvarima koje su stvarno pod vašom kontrolom.

Ako se osjećate uvučeni u određene emocije i probleme kao da nemate izbora, možda je pravo vrijeme da potražite pomoć i pronađete nekoga tko je spreman zaroniti i pomoći vam pronaći odgovore koji su vam potrebni.

Nastavak na sljedećoj strani…

Horoskop otkriva kome će Januar završiti NAJVEĆOM SREĆOM i IZNAD SVIH OČEKIVANJA i ŽELJA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top