Burni ljubavni dani, iznenađenja i veliki neočekivani preokreti obilježit će živote OVIH znakova u zadnjim januarskim danima…

OVAN

Vaša bi intrinzična moć sada mogla igrati važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Možda ćete osjećati intenzivne emocije i čežnju za romantikom i vezom. Dobra vijest je da ih možete manifestirati ako vjerujete svojoj utrobi. Pokušajte stvoriti ciljeve oko onoga što vam je najvažnije, ali ostavite ideju da morate kontrolirati ishod.

 

BIK

Tvoje prirodno veliko srce je prepuno topline. Mogli biste partneru pomoći da izvrši hitan zadatak ili zajedno obavite zadatak najvećeg prioriteta, možda iz skrivenih motiva poput želje da mu se približite. Pazite da stvari ne usmjerite oko svog ega i ne zahtijevate pažnju. Trenutak zahtijeva suosjećanje – sve ostalo je samo bonus.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubav bi se sada mogla činiti neograničenom. Partner može zadovoljiti vašu žudnju za intrigantnim idejama i različitim gledištima – ili izraziti vlastitu želju da poboljša vaš odnos. Ako ste slobodni, vjerojatno se nećete zadovoljiti prosječnim izlaskom ili izletom. Dovoljan je samo veliki pristup stvarima srca! Zadržite spontan stav i budite spremni ići tamo gdje vjetar puše.

 

RAK

Otvaranje romantične avanture može promijeniti vaš odnos. Astralna konfiguracija stvara pogodan trenutak za velike promjene u vašem ljubavnom životu. Ova vrsta preokreta bi vas mogla uplašiti, ali potpuno je vrijedno toga. To je savršena prilika da napravite popis otvorenih ciljeva kako biste unaprijedili svoje ljubavne aktivnosti – i planirate kako ćete ih postići.

 

LAV

Romantika zauzima središnje mjesto i zahtijeva vašu pažnju. Nevjerojatno bliska veza je na pomolu, ali možda ćete morati riskirati da biste tamo stigli. Sljedeći koraci možda neće izgledati odmah jasni dok odgonetnete željeni smjer, ali odluka da jednostavno idete u toku može vam pomoći da preusmjerite pažnju prema van i izrazite se na kreativne načine. Ne dopustite da vas briga uvuče. Umjesto toga, dopustite svojoj intuiciji i srcu da vas vode tamo gdje želite biti.

 

DJEVICA

Živahna romantika mogla bi obilježiti vaš ljubavni život upravo sada. Banalne interakcije vjerojatno vam neće pomoći, jer ste u potrazi za uzbudljivim zabavnim provodom. Ako ste u paru, mogli biste izraziti svoje obožavanje ljubavnika i nadati se da dijeli vašu žudnju za intimnošću. Bez obzira na status vaše veze, optimalan je trenutak da prepoznate i razumijete svoje želje i stavove prema vezi.

Nastavak na sljedećoj strani…

Burni ljubavni dani, iznenađenja i veliki neočekivani preokreti obilježit će živote OVIH znakova u zadnjim januarskim danima…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top