VODOLIJA- MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: Februar vam donosi VELIKE PROMJENE, ali ako ne budete pažljivi, bit ćete prevareni, evo i kako…

VODOLIJA- MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: Februar vam donosi VELIKE PROMJENE, ali ako ne budete pažljivi, bit ćete prevareni, evo i kako…

25 siječnja, 2023 0 By Admin

SLOBODNI:

Navikli  ste se na svoju samoću i pomalo gubite nadu da se ljubav može desiti baš vama. No, ne kaže se uzalud da ljubav dođe kada ju najmanje očekujemo. U idućem mjesecu ljubav će pokucati na vrata.

Početkom drugog tjedna idućeg mjeseca, upoznat ćete  jednu osobu na jednom zajedničkom druženju koje će organizirati netko od vaših prijatelja. Tu osobu vi znate površno iz viđenja. Niste ostvarivali bliskije susrete, ali nije netko koga ćete prvi puta vidjeti u životu.

Također ste vi toj osobi poznati iz viđenja. Ostarit ćete lijepu komunikaciju i rodit će se obostrano zanimanje i interes jedno za drugo. Krajem idućeg mjeseca, moći će se reći da ste započeli ljubavnu vezu. Ljubav ne treba forsirati. Kada se forsira, baš onda ništa ne ide po planu. Najljepše stvari su one koje se dogode neplanirano i spontano.

Upravo će tako započeti vaša veza. Neplanirano i spontano. Čekaju vas brojni lijepi i sretni trenutci. Sreća je ono što ćete jedino znati tijekom idućeg mjeseca.

 

POSAO:

Tijekom idućeg mjeseca moglo bi doći do neplaniranih i iznenadnih troškova. Vaša financijska situacija ionako nije baš najbolja, stoga, pripazite kako i u što trošite novac. Krajem idućeg mjeseca javit će vam se ljudi koji će vam ponuditi zajedničku poslovnu suradnju. Njihove namjere neće biti sasvim iskrene. U svemu tome, oni će isključivo vidjeti svoju korist i preko vas će pokušati doći do ostvarenja svojih ciljeva, zamisli i planova.

Vi ćete od samog početka biti skeptični prema tome. I s pravom ćete biti skeptični. Dobro razmislite ukoliko se odlučite uploviti u takvu vrstu poslovanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ZDRAVLJE:

Vi ste previše statični. Osim onog što “morate”, slabo se krećete. Vašem tijelu je potrebna neka fizička aktivnost. Šetajte ili vježbajte u krugu vašeg doma. Idući mjesec povoljno će utjecati na vas, te će opće psihičko stanje biti znatno bolje. Bolje ćete se osjećati i imat ćete više snage i energije. Usmjerite tu energiju na svoje tijelo baveći se nekim fizičkim aktivnostima.

Stranice: 1 2