LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Januar: OVOM znaku je danas LJUBAV SUĐENA! – Napokon će biti voljen i sretan!

OVAN

Ovo je vrsta dana kada nesebična usluga vašem ljubavniku može promijeniti vaš odnos. Vaš dugogodišnji partner ili bivši možda ni ne očekuju ništa od vas, ali trebali biste mu se pojaviti sa svime što imate. Trik je da se ne nadate ničemu zauzvrat – to je ono što će vjerojatno otključati taj dublji sloj ljubavi i povezanosti za kojim možda čeznete.

 

BIK

Usmjerenje vaših romantičnih odnosa danas može donijeti proboj. To znači da može postojati napetost između onoga što dajete i onoga što očekujete da ćete dobiti, ali također sugerira da postoji prostor za rast i učenje iz svojih pogrešaka. Staviti svog ljubavnika na prvo mjesto i pitati ga što osjeća prije nego što izjavite svoje osjećaje – to je oslobađajuće.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ste pomalo tvrdoglavi u razgovorima o vezi, ali danas možete napraviti iskorak. Položaj planeta unose ravnotežu i delikatnost u način na koji svoje osjećaje dijelite s partnerom, a da pritom ne gazite njegove riječi i ne dominirate njima – čak i nehotice. Uključite se u svoje srce i emanirajte svu ljubav i odanost koju posjedujete — a nakon što to učinite, izgovorite to.

 

RAK

Romantika je toliko gusta u zraku da biste se mogli osjećati kao da je danas možete rezati nožem. Vaš ukus za užitak iznimno je pojačan, stoga ne uskraćujte sebi svu ukusnost koja vam je dostupna. Ponekad možete biti tip koji se upušta u samoodricanje, pod pretpostavkom da što više radite na tome, to će vaši odnosi biti bolji. To je možda istina u nekim slučajevima, ali sada je bolje biti hedonist.

 

LAV

Biti na usluzi svom partneru nije ništa novo za vas, ali danas poprima potpuno novo značenje. Nitko nije bolji od vas u kopanju po detaljima. Bez da postanete opsesivni oko toga, razmislite kako možete učiniti jednu malu stvar da vaš ljubavnik ovaj dan bude izvanredan – prisjetivši se nečega o njemu što je čak i on možda zaboravio.

 

DJEVICA

Biti avanturistički nastrojen u vašim vezama može promijeniti vaš ljubavni život – posebno kada pričate o tome. Planetarni tranziti vam otvaraju nova iskustva i pomažu vam da budete manje konzervativni i tjeskobni oko toga što ste spremni isprobati. Biti eksperimentalan može vas u početku uplašiti, ali to može biti samo stvar koja podiže vaša romantična partnerstva.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Januar: OVOM znaku je danas LJUBAV SUĐENA! – Napokon će biti voljen i sretan!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top