JARAC – MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: Februar će biti pun izazova i iznenađenja! Spremite se na VELIKE PROMJENE!

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: Februar će biti pun izazova i iznenađenja! Spremite se na VELIKE PROMJENE!

25 siječnja, 2023 0 By Admin

SLOBODNI

Slobodni previše svog vremena ostavljaju na društvenim mrežama, ostvaraju razne vrste komunikacija i vrebaju. Taj vid druženja je svakako dobar za one osobe koje se teže uklapaju, samozatajne, šutljive  i one koje u stvarnom životu teže ostvaraju komunikaciju.

Vi svakako lakše tako ostvarujete komunikaciju i lakše progovarate o stvarima o kojima u stvarnom životu ne bi ili bi, ali nakon dužeg vremena. Polovinom idućeg mjeseca, na jednoj društvenoj mreži, upoznat ćete osobu sa kojom ćete ostvariti komunikaciju.

Zaokupit će vam misli i sa nestrpljenjem ćete čekati vaš ponovni “susret”. Dobra vijest je što i isto tako razmišlja i ta osoba. I vi ćete tu osobu zainteresirati u toj mjeri da će isto tako jedva čekati vaš ponovni “susret”. Krajem idućeg mjeseca sa tom osobom dogovorit ćete stvarni susret. Slijedi vam upoznavanje. Slijedi vam veza i sreća.

S tobom osobom započet ćete ljubavnu vezu. Idući mjesec svakako će biti ostvarenje nečega na što već dugo čekate. Već dugo ste slobodni i već ste počeli gubiti nadu da ćete naći svoju drugu polovicu. Idući mjesec bit će za vas najbolji mjesec u cijeloj godini.

 

POSAO:

Kad je posao u pitanju, vi ga obavljate na najbolji način da gotovo bolje od toga ne može. Predano i odgovorno radite i vaši nadređeni se nikada ne žale na vaš rad. Međutim, zbog posla vam trpe neke druge stvari. Vi ste previše zaokupljeni poslom i ne pronalazite slobodno vrijeme za vama drage ljude.

Određene osobe u vašem životu se osjećaju zapostavljeno jer im ne poklanjate ni onaj najmanji dio svog vremena. Tijekom idućeg mjeseca bi vrlo lako mogli izgubiti neke ljude u svome životu koji su vam bitni. Vama je prioritet posao, ali nije posao sve što sačinjava jedan život. Postoji više prioriteta u životu. Pokušajte ih organizirati na neki bolji način, jer kad jednom nekoga izgubite, teško se dobije nazad.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

ZDRAVLJE:

Vaš organizam je prilično iscrpljen jer ga previše trošite, a premalo hranite. Potrebno vam je više odmora, a manje rada. Poradite na više sna i više odmora, jer zbog iscrpljnosti ćete imati česte glavobolje.

Stranice: 1 2