DNEVNI HOROSKOP za 30. Septembar: Nekome će ovaj dan donijeti NEOPISIVU RADOST! Blago vama ako ste rođeni u OVOM znaku!

DNEVNI HOROSKOP za 30. Septembar: Nekome će ovaj dan donijeti NEOPISIVU RADOST! Blago vama ako ste rođeni u OVOM znaku!

29 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Morate se povući za čizme. Zašto ne biste napravili nekoliko koraka unatrag i pokušali objektivnije sagledati svoj život? Bez obzira na to što možda mislite u ovom trenutku, imate sjajan život. Zaustavite se i prebrojite svoje blagoslove. Napravite popis i držite ga u novčaniku kako biste ga koristili u teškim trenucima. Prisilite se da večeras budete svečani. Dobro će ti doći da izađeš.

 

BIK

Pravi trenutak da zatražite povišicu ili se prijavite za promaknuće ili novi posao mogao bi vam doći danas, ali bolje ga iskoristite jer bi vam prilika mogla proći. Mogla bi se pojaviti i prilika za romantični susret ili zabavnu večer s prijateljima. Koje god da se ugodne stvari danas pojave, nisu sigurne stvari, zato im ne dopustite da pobjegnu. One bi mogle biti značajne prekretnice za vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ako ste razmišljali o promjeni karijere, danas je dobar dan za istraživanje zanimanja koje vas zanimaju. Možda ste spremni napraviti korak i pokrenuti vlastiti posao. U idealnom slučaju, imali biste sposobnog partnera koji će vam pomoći u planiranju i izvršenju. Izvadite svoj adresar i imenik fakulteta. Vjerojatno već poznajete savršenu osobu za taj posao.

 

RAK

Posebno nezgodna situacija mogla bi se dogoditi na poslu. Ako ne budete oprezni, mogli biste izgubiti hladnokrvnost. Uložite zajednički napor da sačuvate svoju pamet. Može biti da vas kolega mami, ali to nije razlog da to prihvatite. Držite se što je više moguće danas. Zatvorite vrata svog ureda. Kod kuće idi rano u krevet. Opustite se uz dobru knjigu. Sutra će sve biti mirnije.

 

LAV

Ljubav i romansa su definitivno na dnevnom redu za danas, i trebali biste se osjećati toplo i strastveno. Vjerojatno ćete i vi izgledati prilično, a romantični partneri ili potencijalni partneri mogli bi vam se činiti posebno privlačnima. Ovo je prekrasan dan za kupnju nove odjeće, friziranje ili pripremu večere uz svijeće za nekoga posebnog. Samo naprijed!

 

DJEVICA

Tehnologija će igrati veliku ulogu u vašem životu danas i u bliskoj budućnosti. Moguće je da vaš ured nadograđuje svoje sustave, a vi ste zaduženi da sve upoznate s novom opremom. Ili je moguće da ćete se odlučiti na tečaj kako biste poboljšali svoje tehničko znanje. Jedno je jasno – vjerojatno ćete postići izniman uspjeh korištenjem tehnologije.

VAGA

Čovječe, tvoj život se čini ozbiljno izvan ravnoteže, zar ne? Današnji dan pruža priliku za ponovno promišljanje onoga što je uistinu važno. Razmotrite tjelovježbu kao jedan od načina da poboljšate svoje zdravlje i upravljate razinom stresa. Nakon što počnete sa zdravim režimom, vidjet ćete kako vam pomaže da steknete perspektivu. Vjerojatno je da se uzrok svega tog stresa može eliminirati kada se promatra kroz drugu leću.

 

ŠKORPIJA

Prijatelj ili član obitelji mogao bi se osjećati prilično mračno, šutljivo i nije otvoren za komunikaciju. On ili ona bi vas mogli natjerati da se zapitate jeste li učinili nešto krivo ili su ljuti na vas. Ako koristite svoju toplinu i velikodušnost duha da potaknete ovu osobu da se otvori, vjerojatno ćete otkriti da problemi nemaju nikakve veze s vama. Možda čak i pomognete da ih oslobodite! Večeras pripremite svima omiljeni obrok.

 

STRIJELAC

Danas biste mogli biti neočekivano zauzeti. Moguće je da ste planirali provesti dan pospremajući i reorganizirajući svoj dom. Promjena planova mogla bi značiti da većinu dana provedete u uredu rješavajući jednu krizu za drugom. Možda se javi prijatelj kojem je potrebna vaša pomoć. Moglo bi vam biti teško mijenjati brzinu, ali do kraja dana bit ćete sretni što možete pomoći.

 

JARAC

Volite se osjećati potrebnima, ali danas biste mogli podići ruke i reći: “Dosta!” Toliko ste dugo davali od sebe da prijatelji i voljeni o vašoj dobroti razmišljaju kao o pravu, a ne kao privilegiji. Danas ih podsjetite na njihovu pogrešku. Uzmite slobodan dan od ugovornog ropstva. Idite u otmjeni restoran i uživajte u čekanju. Ne zaboravite ostaviti veliku napojnicu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Topli telefonski poziv ili pismo puno ljubavi moglo bi vam stići danas od ljubavnika ili bliskog prijatelja koji je trenutno izvan grada. Svim srcem ćete poželjeti da on ili ona mogu biti kod kuće! U međuvremenu, vjerojatno ćete biti prilično zaposleni. Kreativni projekti, aktivnosti u vašoj zajednici ili oboje mogli bi vas zaokupiti da biste itko previše nedostajali. Večeras provedite neko vrijeme sami.

 

RIBE

Teško je zamisliti svijet bez računala. Tehnologija je bila ključna u vašem profesionalnom životu, a vjerojatno će biti još važnija u budućnosti. Očekujte da će se vaš prihod dramatično povećati ove godine kao rezultat tehnološke inovacije. Mogli biste sudjelovati u njegovom razvoju, ili što je vjerojatnije, pronaći mu kreativnu primjenu. Jedite dobro i odmorite se jer će vam uskoro trebati puno energije.