DNEVNI HOROSKOP za 29. Septembar: Danas će se jednom znaku život promijeniti na prilično dramatičan način!

DNEVNI HOROSKOP za 29. Septembar: Danas će se jednom znaku život promijeniti na prilično dramatičan način!

28 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Danas si posebno intuitivan. Ako vam je ovo prilično nova pojava, mogli biste biti u nedoumici kako najbolje iskoristiti ovaj dar. Samo vi možete znati sa sigurnošću, ali jedan je prijedlog da razmislite o promjenama koje biste željeli napraviti na poslu. Predajte ih svom šefu. S današnjim oštrim uvidom, gotovo ćete moći pročitati njegove misli i predvidjeti sve prigovore.

 

BIK

Danas biste mogli pronaći način na koji svoju inventivnost i domišljatost upotrijebite kako biste mogli napredovati u karijeri skokovima i granicama i povećati svoj prihod. Mogli biste se također uključiti u neke vrste umjetničkih projekata. Nemojte se iznenaditi ako vam sjajne ideje padaju na pamet uz malo truda. Danas si vrlo intuitivan, pa uživaj.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možete očekivati ​​da će vam se danas život promijeniti na prilično dramatičan način. Promjena bi u početku mogla biti suptilna, ali s vremenom i udaljenosti vjerojatno ćete se osvrnuti na ovaj dan kao ključan. Mogli biste dobiti intrigantnu vijest od koje vam se zavrti u glavi od ideja. Možda ste razmišljali o pokretanju vlastitog posla, a danas imate ideju. Možda upoznate nekoga tko vam pomaže u karijeri. Neka vaš um bude otvoren za mogućnosti.

 

RAK

Današnji planetarni aspekti ukazuju na to da će ovo vjerojatno biti dan viška, nešto dobro, nešto ne baš dobro. Pazite da ne pretjerujete u hrani i piću. Takvim ponašanjem mogli biste samo odglumiti svoj stres. Bolje bi vam bilo da meditirate i dođete do korijena problema. S druge strane, novac bi vam mogao doći na put, možda i puno!

 

LAV

Intenzivno proučavanje filozofije, religije ili neke druge uzvišene škole misli moglo bi vas zateći uključenim u grupu koja dijeli vaš interes za tu temu. Danas biste mogli steći novog prijatelja ili ako trenutno niste romantično povezani, upoznajte potencijalnog romantičnog partnera. Ovo bi trebao biti vrlo zadovoljavajući dan i na mentalnoj i na emocionalnoj razini. Sjetite se kako je sve nastalo i uživajte!

 

DJEVICA

Danas bi te moglo zasvrbiti za promjenu. Poteškoća je shvatiti što stvarno želite učiniti sa svojim životom. Dobar prvi korak bio bi razgovor s ljudima. Saznajte što rade i što ne vole u svojoj karijeri. Koristite knjižnicu i internet. Napravite test profila da vidite koje se vrste karijera uklapaju s vašom osobnošću. Nakon što to učinite, zasigurno ćete imati jasniju viziju kamo želite ići.

VAGA

Trebali biste se potruditi biti strpljivi i tolerantni, posebno u uredu, iako vam se to možda neće. Vjerojatno ćete duboko udahnuti jer projekti budu odgođeni i sastanci se odugovlače. Tu ne možete puno učiniti. Ostanite usredotočeni i vjerujte da će sve biti riješeno do kraja dana. U međuvremenu, ne gazite nikome na prste. Živci tvojih kolega su sirovi.

 

ŠKORPIJA

S**s i romantika danas bi trebali biti na vrhu vaše liste prioriteta. Trebali biste se osjećati posebno toplo, ljubavno i strastveno. Romantični romani i filmovi mogli bi biti posebno privlačni, kao i intimna večer s ljubavnikom! Stvari u karijeri i novcu u ovom trenutku izgledaju prilično snažno i stabilno, iako bi bilo potrebno malo truda da tako ostanu. Idi po zlato!

 

STRIJELAC

Danas ćete biti zaposleni, ali sretni. Vjerojatno je da projekt na kojem ste dugo radili odjednom daje pozitivne rezultate. Ne možete ne biti oduševljeni, jer ovo postignuće dolazi u trenutku kada preispitujete svoje sposobnosti. Nema više pitanja. Jasno je da ste pravi za ovaj posao. Društvene aktivnosti su također istaknute, pa počastite svoj tim ručkom za proslavu.

 

JARAC

Ovo bi mogao biti dan unutarnjeg nemira. Ponovno ćete razmisliti o nekim od svojih temeljnih vrijednosti, nesigurni jesu li još uvijek relevantne za vaš život. Jasno je da je potrebno malo traganja za dušom. Ne postoje točni ili krivi odgovori, samo ono što je u vašem srcu. Ako vam je cilj živjeti autentično, morat ćete napraviti neke velike promjene u svom životu. Ne ponašajte se prenaglo. Razmislite o stvarima prije nego što poduzmete korake.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Nedostatak komunikacije od strane vašeg partnera ili možda poslovnog partnera može uzrokovati da osjećate nesigurnost u vezi. Ne upadaj u ovu zamku. Iskoristite svoju toplinu i razumijevanje da otvorite komunikaciju između vas. Vjerojatno ćete otkriti da je sve u osnovi dobro. Vašem partneru samo treba malo prostora. Uzmite malo prostora i za sebe! Malo samoće moglo bi vam pomoći.

 

RIBE

Mogli biste danas biti pozvani na avanturu u posljednji trenutak. Svakako, iskoristite priliku! Sigurno ste spremni na promjenu, a ova prilika bi se mogla pokazati upravo onom čemu ste se nadali. Avantura poziva, a bilo da se radi o putovanju ili predavanju, otkrit ćete da proširuje vaš svijet upravo na način na koji ste se nadali. Današnji dan obećava da će biti poticajan i zabavan.