3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave za vrijeme Neptuna u konjunkciji Mjeseca od 26. januara

3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave za vrijeme Neptuna u konjunkciji Mjeseca od 26. januara

25 siječnja, 2023 0 By Admin

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Postoji dobar razlog da vaš bivši misli na vas i on će se uvijek sjećati kako radosno prolazite život. U njegovim mislima, ti si uvijek bio život zabave.

Nasmijali ste ga , i iako stvari nisu išle, on ne drže ništa u svom srcu za vas osim ljubavi. Možda će te uskoro nazvati, makar samo da vam čuje glas. Mirno je i dobro; zacjeljivanje je ili počelo ili je u tijeku.

Vaš bivši će razmišljati o vama s lakoćom u srcu i ponekim smijehom ispod osmijeha. Dobro ste se proveli zajedno, a on će možda provesti dobar dio dana, misleći lijepe misli o vama. Osjetit ćete to i znat ćete. Napravili ste razliku u životu ove osobe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Život je za one koji žive, a ako netko želi istinski živjeti, mora sudjelovati u svim iskustvima koja može. Jedno takvo iskustvo dovelo vas je u vezu s nekim davno. Stvari su otišle tako daleko, a onda su morale stati.

Možda ste oboje bili premladi i naivni da bi to uspjelo, ili je možda samo jedna od onih stvari: morali ste prekinuti. U to je vrijeme bilo teško; oboje ste patili, ali s vremenom, bol zbog prekida činila se kao da je to samo još jedno iskustvo.

Život čini svoje. Sada će vas se vaša stara ljubav sjećati. Ovaj tranzit budi stara sjećanja i omogućuje ljudima da uče iz njih. Vaš bivši će misliti na vas, a iz nekog razloga i vi ćete misliti na njega. Jednom spojeni, uvijek povezani. To je nekako lijepo.

Stranice: 1 2