Zanimljivi dani za OVOG znaka jer će ZAPOČETI VEZU sa PRIJATELJEM ili čak sa BIVŠIM PARTNEROM…

OVAN

Mogli biste imati želju pogledati svoje rodoslovlje. Internet je svima omogućio da saznaju o svojim precima, a sada je pravo vrijeme da to učinite. U duhovnom smislu, također možete odlučiti istražiti prošle živote ili stupiti u kontakt s duhovnim vodičima ili totemskim životinjama. Grupne aktivnosti mogle bi biti od velike pomoći u tim aktivnostima.

 

 

BIK

Praktične, znanstvene ili duhovne ideje svih vrsta krv su vašeg života. Mogli biste proširiti svoje znanje. Velik dio onoga što naučite može se temeljiti na tehnologiji kao što su teleskopi ili akceleratori čestica. Smo zagrebete po površini. Mnogo toga što naučite može biti zbunjujuće, ali ostanite pri tome. Kasnije će vam to imati više smisla.

 

 

BLIZANCI

Mogli biste zatražiti pomoć prijatelja kako biste poboljšali svoje računalo. Možda vas zanima umjetnička strana računala i želite eksperimentirati s računalnom grafikom ili animacijom. Video novinarstvo bi također moglo biti zanimljivo. Mogli biste dobiti neočekivane dobre vijesti o mogućem povećanju prihoda, iako bi to moglo biti odgođeno.

 

 

RAK

Nova romansa bi vam mogla doći. Stari prijatelj bi vam se odjednom mogao učiniti više, šaljući odnos u potpuno novom smjeru. Moglo bi se dogoditi i suprotno. Stara ljubav mogla bi se ponovno pojaviti i uskrsnuti intelektualnu stranu vaše veze, stvarajući novog prijatelja od stare ljubavi. Okolnosti oko vas se mijenjaju pa tako i vi. Vi ste tip koji to pozdravlja!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Uvidi koji izviru duboko u vama mogli bi pokrenuti vašu maštu. Možda ideje za eseje, pjesme, slike ili glazbu teku u vaš um u valovima. Možda ćete htjeti ostati kod kuće kako biste ih razvili, iako možete uzeti jednog prijatelja, ili možda svog partnera, u svoje povjerenje. Nastavite s idejama! Kasnije bi vam mogle značiti više.

 

 

DJEVICA

Vijesti o teškom položaju siromašnih u svijetu mogle bi vas natjerati da se poigrate idejom da učinite više nego što trebate kako biste napravili razliku. Ovo je hvalevrijedan cilj, ali vi ste skloniji vidjeti romantičnu stranu pomoći potrebitima nego surovu stvarnost situacije. Prije nego što se danas odlučite uhvatiti u koštac s novom ambicijom, razmotrite je iz svih kutova. Možda se predomisliš.

Nastavak na idućoj stranici…

Zanimljivi dani za OVOG znaka jer će ZAPOČETI VEZU sa PRIJATELJEM ili čak sa BIVŠIM PARTNEROM…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top