Zanimljivi dani za OVOG znaka jer će ZAPOČETI VEZU sa PRIJATELJEM ili čak sa BIVŠIM PARTNEROM…

Zanimljivi dani za OVOG znaka jer će ZAPOČETI VEZU sa PRIJATELJEM ili čak sa BIVŠIM PARTNEROM…

24 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Mogli biste imati želju pogledati svoje rodoslovlje. Internet je svima omogućio da saznaju o svojim precima, a sada je pravo vrijeme da to učinite. U duhovnom smislu, također možete odlučiti istražiti prošle živote ili stupiti u kontakt s duhovnim vodičima ili totemskim životinjama. Grupne aktivnosti mogle bi biti od velike pomoći u tim aktivnostima.

 

 

BIK

Praktične, znanstvene ili duhovne ideje svih vrsta krv su vašeg života. Mogli biste proširiti svoje znanje. Velik dio onoga što naučite može se temeljiti na tehnologiji kao što su teleskopi ili akceleratori čestica. Smo zagrebete po površini. Mnogo toga što naučite može biti zbunjujuće, ali ostanite pri tome. Kasnije će vam to imati više smisla.

 

 

BLIZANCI

Mogli biste zatražiti pomoć prijatelja kako biste poboljšali svoje računalo. Možda vas zanima umjetnička strana računala i želite eksperimentirati s računalnom grafikom ili animacijom. Video novinarstvo bi također moglo biti zanimljivo. Mogli biste dobiti neočekivane dobre vijesti o mogućem povećanju prihoda, iako bi to moglo biti odgođeno.

 

 

RAK

Nova romansa bi vam mogla doći. Stari prijatelj bi vam se odjednom mogao učiniti više, šaljući odnos u potpuno novom smjeru. Moglo bi se dogoditi i suprotno. Stara ljubav mogla bi se ponovno pojaviti i uskrsnuti intelektualnu stranu vaše veze, stvarajući novog prijatelja od stare ljubavi. Okolnosti oko vas se mijenjaju pa tako i vi. Vi ste tip koji to pozdravlja!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Uvidi koji izviru duboko u vama mogli bi pokrenuti vašu maštu. Možda ideje za eseje, pjesme, slike ili glazbu teku u vaš um u valovima. Možda ćete htjeti ostati kod kuće kako biste ih razvili, iako možete uzeti jednog prijatelja, ili možda svog partnera, u svoje povjerenje. Nastavite s idejama! Kasnije bi vam mogle značiti više.

 

 

DJEVICA

Vijesti o teškom položaju siromašnih u svijetu mogle bi vas natjerati da se poigrate idejom da učinite više nego što trebate kako biste napravili razliku. Ovo je hvalevrijedan cilj, ali vi ste skloniji vidjeti romantičnu stranu pomoći potrebitima nego surovu stvarnost situacije. Prije nego što se danas odlučite uhvatiti u koštac s novom ambicijom, razmotrite je iz svih kutova. Možda se predomisliš.

VAGA

Jeste li ikada poželjeli biti filmska zvijezda ili na neki način sudjelovati u filmskoj industriji? Danas biste mogli dobiti svoju priliku ili barem naučiti neke od potrebnih tehničkih vještina. Možda će vam trebati neko vrijeme da naučite o računalnoj grafici ili o detaljima kamere. Također možete upoznati neke ljude uključene u ovu industriju.

 

 

ŠKORPIJA

Malo ste se previše naprezali proteklih dana i mogli biste se osjećati malo bezvoljno. Unatoč tome, vaš je um još uvijek aktivan i možda ćete tražiti stimulaciju kroz knjige, TV ili nekakva predavanja. Sve što naučite trebali biste smatrati uzbudljivim. Moglo bi vas pokrenuti u novom smjeru. Ovih dana biste se mogli pretvoriti u putnika iz naslonjača!

 

 

STRIJELAC

Mogli biste imati vrlo čudne, ali lijepe snove. Zapišite ih. Pokušavaju ti nešto reći. Također možete napraviti neobičan plan za povećanje prihoda koji može, ali i ne mora raditi. Razmotrite sve aspekte svog plana i stupite u kontakt s njegovom stvarnošću prije nego što uđete predaleko. Možda je izvedivo, ali ne na način na koji sada mislite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Možda ćete početi vidjeti svoje prijatelje u novom svjetlu. Možda su njihova postignuća izazvala vaše divljenje. Posebna osoba mogla bi se činiti savršenijom nego ikad, a vi biste iznenada još jednom mogli vidjeti svog prijatelja kroz romantičnu izmaglicu. Imajte na umu da vaš pogled na te ljude odražava samo vaš pogled na sebe. Prepoznajte svoje zasluge kao i druge.

 

 

VODOLIJA

Možda ćete se osjećatati malo pod lošim vremenom, ali mentalno letite visoko. Ideje bi vam se mogle stalno pojavljivati ​​u glavi, šaljući vas u letove mašte koji pobuđuju vašu kreativnost. Ovo su sjajni dan za čitanje ili gledanje dokumentarnih filmova ili na drugi način nahraniti svoj intelekt. Što god naučite moglo bi vam kasnije biti od velike praktične koristi.

 

 

RIBE

Danas biste možda željeli proširiti svoje znanje o umjetnosti. Možete odlučiti istražiti galerije, prisustvovati koncertu ili predstavi ili pogledati najnovije bestselere. Prijatelj bi mogao biti s vama. Organizirajte dan! Knjige, antikviteti ili drugi fini predmeti mogli bi sada biti posebno privlačni. Pokušajte izbjeći kupovinu. Otkrit ćete mnogo stvari koje volite i želite kupiti! Upoznat ćete divnu osobu, to bi mogao biti početak jednog divnog prijateljstva.