Za OVA 4 znaka, 2023. godina će biti GODINA ISKRENE LJUBAVI i LJUBAVNE SREĆE. Pronaći će sve ono za čime čeznu…

Za OVA 4 znaka, 2023. godina će biti GODINA ISKRENE LJUBAVI i LJUBAVNE SREĆE. Pronaći će sve ono za čime čeznu…

31 siječnja, 2023 0 By Admin

Ovo je godina kada ne marite što drugi misle, napuštate sva društvena pravila i jednostavno dopuštate ljubavi da vam pokaže kako voljeti.

 

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

2023. počinje s iznimnim astrološkim vrhuncem jer su i Jupiter i Neptun izravno unutar vašeg znaka Riba.

Neptun je sve o snovima i bezuvjetnoj ljubavi, dok je Jupiter planet sreće, obilja i stvara ekspanziju u svim područjima koja dotakne. Ovo vas je uvelo u fazu veće odlučnosti jer je Jupiter u Ovnu aktivirao vaš osjećaj vrijednosti i onoga što vi i tko, naravno, najviše želite.

To je davalo ton za 2023. i kretanje Saturna iz Vodenjaka u Ribe. Saturn je poznat kao gospodar vremena i karme i često je loše ocijenjen kao učitelj zodijaka.

Saturn je okružen prstenovima koji često ukazuju na potrebu da naučite granice kada se ovaj planet kreće kroz određeni dio vašeg života. Iako vam Saturn često može dati oštrije lekcije dok prelazi u vaš znak Riba, on vam pomaže da dođete do sljedeće faze života.

Što god da ste započeli u svojoj romantičnoj vezi, uskoro će se pretvoriti u novo poglavlje. Ovo je energija predanosti i predstavljat će promjenu s koje nema povratka. Saturn u Ribama ipak djeluje drugačije nego u drugim znakovima budući da je ovaj romantični vodeni znak usmjeren na bezuvjetnu ljubav i duhovnost… Pa će Saturn preuzeti ta načela tijekom ovog vremena ostavljajući iza sebe nepristranost Vodenjaka.

Ovo je vrijeme kada konačno odlučujete kakvu vrstu veze istinski želite i koliko daleko ćete ići da to postignete. Godina koja je pred nama obećava ne samo više romantike nego i veće obveze. Zaista ste pred ulaskom u potpuno novo poglavlje svog ljubavnog života.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Pomrčine 2023. ovdje su velika priča zajedno sa stelijem u Biku sredinom svibnja. Pomrčine se kreću kroz vaš znak i znak Bika od 2022. I nastavit će to činiti s pomrčinom Mjeseca u Škorpionu 5. svibnja. I zatim potpunom pomrčinom vatrenog prstena u Biku 14. listopada 2023.

Pomrčine su utrle put vašem osobnom rastu i rastu vaše romantične veze. Ako vaš partner ili potencijalni partner ima Ovna ili Vagu u svojim kartama, onda bi ovo mogla biti velika godina za oboje jer će se druge dvije pomrčine koje se događaju u travnju i listopadu dogoditi u ova dva znaka. To znači da oboje možda prolazite kroz veliku fazu rasta koja će vas uvesti u novu romantičnu budućnost.

Pomrčina u vašem znaku u svibnju bit će važna za vas da prepoznate koliko su se vaši osjećaji promijenili. Ne nužno prema partneru, već prema ljubavi i onome što čini zdravu vezu. To vam omogućuje da osjetite da se emocionalna prašina 2022. može slegnuti i da se možete vratiti stvaranju veze kakvu želite.

Sredinom svibnja pojavljuje se stelij, što znači skupina od pet ili više planeta, u Biku, znaku koji vlada vašim romantičnim vezama, donoseći prijeko potreban novi početak u vaš ljubavni život. Ne samo da će unutar zemljanog znaka Bika biti mnogo planeta, već će se ovdje pojaviti i Mladi Mjesec koji će vam pomoći da se u potpunosti oslobodite prošlosti.

Ipak, velika je vijest potpuna pomrčina vatrenog prstena krajem listopada. To je mjesto gdje Sunce dostiže vrhunac oko Mjeseca taman toliko da ima prsten ili halo efekt oko sebe. Ovo neće donijeti samo stvarnost da su se vaši snovi ostvarili, već i sposobnost da pronađete zahvalnost za proces koji vas je doveo ovdje.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2