U NAREDNIM DANIMA: OVA 2 znaka će doživjeti PRAVU ŽIVOTNU ČAROLIJU i počet će VJEROVATI u ČUDA

OVAN

Želite napraviti čist prekid, olabaviti se i konačno napraviti željeni korak u novom smjeru. Problemi koji su se pomaknuli u vama i ideje koje su vam pale na pamet nisu na otvorenom. Nova tehnologija i novi razgovori dolaze prirodno, a vi ste spremni otvoriti vrata bržim i pametnijim načinima da iskoristite svoje talente i izgradite budućnost kakvu želite.

Budite kreativni i ne odgađajte aktivnosti kojima ste se već neko vrijeme htjeli posvetiti. Naći ćete vremena kada se fokusirate tamo gdje osjećate da bi trebao biti.

 

 

BIK

Ne shvaćate svoje mjesto u određenom okruženju, kao da ste suspendirani iz djelića zajedničkih napora i nešto nije u redu. Morate se osjećati dobro među drugim ljudima i iako se to može učiniti samo sa zdrave distance, nije svaka udaljenost zdrava trenutno.

Razmislite o stvarima koje vas ugrožavaju ili dovode u opasnost. Moguće je da ste neka gruba iskustva iz prošlosti povezali s problemima koji danas nemaju puno veze s njima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Krokodili se mogu kretati nekoliko kilometara surfajući na oceanskim valovima. Konačno ste spremni osloniti se na svoju intuiciju i dopustiti joj da vas odvede što je dalje moguće. Krenite u toku i dopustite tijelu da vam pokaže koje probleme možete predvidjeti i izbjeći, a koji nisu ni toliko problematični za početak.

Osmijeh bi mogao otvoriti brojna vrata, a čvrsta prijateljstva potaknut će pozitivne emocije koje će vas učiniti kreativnim i potaknuti nove ideje u vašem umu.

 

 

RAK

Neki se odnosi odjednom doimaju kao čudan obrat vjere, tu da vam pokaže da postoje stvari koje biste radije izbjegavali. Učinili ste svoj dio posla i morate se vratiti u prošlost kako biste ponovno procijenili svoja djela i uspjeh do kojeg ste uspjeli doći nakon brojnih prepreka na svom putu.

Nema “lakog izlaza” kada nema prirodnog reda kojeg se treba slijediti i poštivati. Niste dužni drugima slijediti i ispuniti njihova očekivanja.

 

 

LAV

U Češkoj postoji više od 15 tisuća ljudi koji se religiozno identificiraju kao Jedi vitezovi. Ističete se, ali niste sami u svojim pogledima ili borbama. Imajte na umu veličinu svijeta i sve što se može učiniti kada se povežete s pravim ljudima.

Nešto se već neko vrijeme osjeća. Možda je sve što vam zaista treba je promjena krajolika i nove rasprave koje će vaše osjećaje izbaciti na vidjelo, kako bi se mogli vidjeti.

 

 

DJEVICA

Na putu vam je poteškoća, kamen koji se ne može preskočiti, a nešto je očito zapelo tamo gdje bi energija trebala teći s lakoćom. Riješite problem, korak po korak, i ne dopustite da predugo koči napredak ili da vas odvrati od stvarnog cilja koji ste već neko vrijeme željeli.

Ono što mislite o sebi važno je u dijalozima s onima koji su na poziciji moći. Ostanite samouvjereni i hrabri da otvoreno kažete svoje mišljenje.

Nastavak na idućoj stranici…

U NAREDNIM DANIMA: OVA 2 znaka će doživjeti PRAVU ŽIVOTNU ČAROLIJU i počet će VJEROVATI u ČUDA

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top