Tokom NAREDNA TRI DANA jedan zodijak će IMATI PRILIKU kakva se JEDNOM PRUŽA U ŽIVOTU!

OVAN

Ovih dana mogle bi vam se otvoriti nove poslovne prilike. Isto tako imat ćete mogućnost i za volontersku aktivnost. Poželjet ćete se bavit nekim sportom, pa nije isključeno da nećete otići na trčanje. Bit će zauzeto na granici s užurbanim, ali užurbanost vani daje energiju. Pozovite neke prijatelje da vam se pridruže u večernjim satima kako biste proveli ugodno vrijeme u društvu.

 

 

BIK

Nemojte se iznenaditi ako vam susjedi dođu na vrata tražeći uslugu – i to ne samo da posude šalicu šećera! Iako će vaš prvi odgovor biti da kažete da (na kraju krajeva, to je vaša priroda), razmislite dvaput. Ova “usluga” mogla bi uključivati ​​veliku vremensku obavezu. Je li to ono što želiš učiniti? Svoje potrebe možete staviti ispred svojih prijatelja i pritom biti dobar susjed. Ne brinite, oni će razumjeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Umjesto da kopate duboko u bačvu tražeći samo deformisane, natučene i trule jabuke, koncentrirajte se na izvlačenje sjajnih, jarkocrvenih. Na taj ćete način izmamiti smijeh i osmijehe u društvo oko sebe, a ne jadno mrštenje. Što god iznesete na površinu, bit će raspoređeno nadaleko, stoga svakako posegnite za dobrim trenucima umjesto za kiselim.

 

 

RAK

Imate snažan duh suradnje. Inspirira vas da se uključite i pomognete drugima bez da vas netko pita. Vaš bi se romantični partner mogao iznenaditi kad vas vidi kako se pojavljujete i pomažete oko posla. Nema veze što ne znaš što radiš – shvatit ćeš. Drugi će biti impresionirani kad vide kako idete iznad onoga što se od vas traži. Vaši napori na svim frontama neće proći nezapaženo.

 

 

LAV

Vjerojatno ćete se probuditi s prisilom da nešto očistite ili organizirate. Ovo može biti prilično drugačije od vas. Da ne znamo bolje, rekli bismo da osjećate roditeljski poriv, ​​a instinkt za gniježđenje se aktivira. Udovoljite svojim kućnim željama već danas. Sutra ćete vjerojatno biti u sasvim drugačijem raspoloženju!

 

 

DJEVICA

Postoji mnogo područja u kojima možete zasjati. Samo trebate biti svoj da biste osvojili srca drugih. Postoji ljubaznost u vašem ponašanju koja privlači ljude bliskim vama, bez obzira na to jeste li to ikada prije primijetili ili ne. Shvatite ovo i znajte da to nije slučajnost. Ne morate puno poduzimati. Doći će vam.

Nastavak na idućoj stranici…

Tokom NAREDNA TRI DANA jedan zodijak će IMATI PRILIKU kakva se JEDNOM PRUŽA U ŽIVOTU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top