OVIM znacima slijede LIJEPI TRENUTCI i moći će reći da su NAPOKON PRONAŠLI SVOJU SREĆU!

OVAN

Na tanjuru ćete imati mnogo više nego što ste planirali za ove dane. Sada imate izbor u svojoj trenutnoj vezi, a to je hoćete li je podići na dublju razinu ili možda razmisliti o drugim opcijama za budućnost. Dijeljenje osjećaja i istraživanje vaših ambicija pomoći će vam da pronađete pravu perspektivu i ravnotežu.

 

 

BIK

Ljubav je prilično intenzivna na posebno zemaljski način. Pogledajte svoju zajedničku financijsku situaciju, a također i svoje dublje emocionalne osjećaje jedno prema drugome. Moguće je da ćete morati razgovarati o pitanjima koja će imati prilično snažne posljedice na vaš zajednički život, kao i dubinu vaše strasti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Vaš partner (sadašnji ili budući) da danas bude izuzetno nježan i nježan. Ako ga se inače može zateći kako savjesno ispunjavaju svoje dužnosti, očekujte promjenu kada vam može ponuditi da vas odvede na romantičnu večeru ili da pogledate najnoviji film. Iskoristite ovu priliku da ga uhvatite u najromantičnijem stanju, jer se to ne događa tako često.

 

 

RAK

Afere su potpuno popustljive i vrlo vrijedne. Danas ćeš biti jedan vrlo privlačan i trom lik. Oni iz vaše bliže okoline možda vam neće moći odoljeti, iako su se do sada dobro borili. Ako sumnjate u to što radite, nemojte se miješati – ali sada ste odrasli – zar ne?

 

 

LAV

Bit ćete malo manje distancirani i intelektualni. Možda ćete iz tih tihih kutaka vašeg bića biti izmamljeni u sunčaniju i senzualniju osobnost, onu koja asocira na vruće sparno vrijeme žetve. Imate mnogo više za dobiti ako podijelite svoje najdublje misli sa svim pravim ljudima nego ako budete cool i egzistencijalisti.

 

 

DJEVICA

Ljubav je moćna, potpuno samozadovoljna, a i vrlo divlja. Zapravo, budući da je vaš imidž stalna briga za vas, možda ćete se osjećati uznemireno pri pomisli da vam se kosa zeznuta i izgubi oblik ako se usudite prepustiti strasti. Također postoji šansa da vas potpuno pomete – ako želite!

Nastavak na idućoj stranici…

OVIM znacima slijede LIJEPI TRENUTCI i moći će reći da su NAPOKON PRONAŠLI SVOJU SREĆU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top