Nekoga će iznenaditi fatalni susret, nekoga tajna ljubav, a nekome stiže raskid kao grom iz vedrog neba!

OVAN

Možete pokušati zabaviti drugu osobu svojim duhovitim vještinama ili satirom! Ali druga osoba se ne smije dirnuti ili to ne mora pokazati ako jest! Možda trebate usvojiti neki drugi način da šarmirate drugu osobu. Budite fleksibilni da promijenite svoju sklonost da se pridržavate onoga što mislite da je najbolji način da osvojite nečije srce!

 

 

BIK

Romantičan i fatalan susret je sasvim moguć. Iako stvari mogu potrajati da se poslože zbog određene nezrelosti i kod vas i kod vašeg partnera. Nemojte se osjećati nesigurno zbog partnerove prošlosti i ne dopustite da ego također bude osnova za nesporazume. Samo idite s tokom i sigurno ćete stvoriti čvršću vezu sa svojim partnerom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vjerojatno će vas sada preplaviti brojni kontradiktorni osjećaji. Zapravo, možda će vam biti teško izabrati između više mogućih romantičnih partnera. Odgovor je svima očigledan, ali ipak ćete osjetiti kako vas suprotne struje vuku. Stoga ovo nije najbolje vrijeme za poduzimanje bilo kakvog važnog koraka u svom ljubavnom životu.

 

 

RAK

Vjerojatno će se sada pojaviti komplikacije u vašoj romantičnoj vezi. Morate čvrsto držati svoj temperament jer ljutnja ili uzrujanost neće donijeti plodonosne rezultate. Također morate prepoznati ljubav i privrženost koje osjećate prema svom partneru koji su zatrpani brdom stresa. Održavanje fine ravnoteže između vašeg samopoštovanja i vaše predanosti partneru sada postaje vrlo važno.

 

 

LAV

Mars raspiruje vaše romantične želje i borbenim duhom i višom razinom samopouzdanja koračate s partnerom ili prema partneru. Romantika u vašoj vezi postala je važna kao šećer u čaju. Vi ste u svom romantičnom najboljem izdanju. Slušajte glazbu u zraku. Sve je svijetlo i šareno. Vrijeme je povoljno.

 

 

DJEVICA

Morate shvatiti da, iako može biti puno ljubavi, svaka veza treba raditi kako bi se održala. Jednostavno biti zaljubljen nije dovoljno; s vremena na vrijeme treba pokazati svoju ljubav. Već neko vrijeme ignorirate geste. Ako ovu sklonost ne otklonite odmah, vaš će partner početi misliti da ste izgubili interes i možda će početi tražiti negdje drugdje.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Nekoga će iznenaditi fatalni susret, nekoga tajna ljubav, a nekome stiže raskid kao grom iz vedrog neba!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top