LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Januar: Jedan znak će saznati da ga BIVŠA LJUBAV još uvijek voli…

OVAN

Danas biste trebali pokušati biti posebno nježni prema svojim voljenima. Energija dana mogla bi vas dovesti u pomalo nemirno ili nervozno raspoloženje. Najbolje je da se usredotočite na male stvari koje će vam donijeti osjećaj postignuća. Željet ćete biti zauzeti osobnim projektima. Izbjegavajte dugotrajne rasprave sa svojim supružnikom ili djecom jer možda niste raspoloženi za komunikaciju.

 

BIK

Danas biste možda željeli vježbati malo takta i šarma. Mogli biste se naći u politički nabijenoj situaciji. Autoritet bi mogao biti zabrinut zbog nečega. Nemojte dodavati više negativne energije u mješavinu. Zauzmite pozitivan stav i razmišljajte na konstruktivan način. Što se može učiniti da se situacija poboljša? Ponudite prijedloge koji pokazuju vašu optimističnu stranu i vaš stav “mogu učiniti”.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas biste mogli imati uzbudljive razgovore s ljudima. Možda ćete se naći u situaciji u kojoj ste okruženi poticajnim ljudima. Mogli biste imati priliku izraziti svoje osobne strasti. Dobro je dijeliti istinu koja je u vašem srcu. Ako stvarno vjerujete u nešto, bilo da se radi o uzroku, vjeri ili osobi, usudite se to podijeliti danas. Osjećat ćete se dobro dok se zalažete za svoja uvjerenja.

 

RAK

Možda biste željeli pažljivo birati riječi. Energija dana mogla bi vas učiniti pomalo impulzivnim. Volite biti spontani i obično uživate u razgovoru s prijateljima i kolegama. Vjerojatno se mnogo šalite i zabavljate ih. Ali danas biste možda željeli biti osjetljiviji na određene podvodne struje. Ozbiljniji ton bi mogao biti u zraku, a vi ćete htjeti biti malo pribraniji.

 

LAV

Kao vođa i pokretač, imate neosporne talente. Uživate u inspiriranju pojedinaca i timova da odu dalje i daju najbolje od sebe. Vaše profesionalne ambicije trenutno gore toliko žarko da bi bilo nerazumno tražiti od vas da čekate svoje vrijeme. Postavite svoje prioritete kako biste maksimalno iskoristili ovo povoljno razdoblje. Ne zaboravite izdvojiti vrijeme za svoje najmilije. Večeras: priredite romantičnu večeru sa svojom drugom osobom.

 

DJEVICA

Danas biste mogli imati želju da vas se pogladi po glavi kao dobrog psa! Naporno ste radili i želite neku zahvalnost. Voljeli biste dobiti povišicu ili unapređenje. Ako danas želite dobiti pljesak, možda ćete se morati natjecati za pozornost. Oko vas bi se mogao sukobiti moćan ego, a vi biste se mogli izgubiti u unakrsnoj vatri. Pokušajte biti strpljivi i shvatite da će vaš trud uskoro biti prepoznat.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Januar: Jedan znak će saznati da ga BIVŠA LJUBAV još uvijek voli…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top