DNEVNI TAROT za 7. Januar: Biku stiže dobra vijest, a OVIM znakovima će KARMA uzvratiti SREĆOM…

DNEVNI TAROT za 7. Januar: Biku stiže dobra vijest, a OVIM znakovima će KARMA uzvratiti SREĆOM…

5 siječnja, 2024 0 By Admin

Horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak je ovdje. Zvijezde su nam danas naklonjene dok učimo pozitivno koristiti svoje talente i vještine.

Saznajte što dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka sprema za vas danas…

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Stranica pentakla

Dobro je imati mirnu glavu kada slijedite veliki cilj ili san. Čak i u malim stvarima odabir opreza može biti negativno razmišljanje za druge, ali igranje na sigurno sprječava vas da preuzmete rizike koje ne želite preuzeti.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: stranica štapića

Stiže vam dobra vijest, stoga načulite uši i budite spremni slušati. Ne želite odbaciti nečiju pozitivnu energiju jer mislite da je sve to dim i ogledala. Budite optimistični i shvatite da je ono što govore namijenjeno vama.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Mjesec

Uzeti na znanje. Neće svaka stvar koju znate biti jednodimenzionalna. Život postoji u slojevima i uvijek se nešto više krije ispod površine ako odvojite vrijeme za kopanje i istraživanje dubljeg značenja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Carica

Vaše srce je na pravom mjestu. Kada pokušavate pomoći drugima, ponekad nisu spremni na vašu dobrotu i velikodušnost. Žele to učiniti sami bez vaše pomoći. Ne shvaćaj to osobno.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Stranica mačeva

Vi ste svjetlo. Puni ste mašte i kreativne energije. Sve što vi jeste je magnetsko, a danas inspirirate ljude oko sebe. Ne skrivajte svoj sjaj!

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Toranj

Postoje određeni trenuci koji se dogode, a vi se zapitate zašto. Možda nikada nećete dobiti odgovore koji su vam potrebni o određenom problemu. Čak i ako nikada ne bude istinski riješen, postat ćete mudriji i jači dok prolazite kroz njega.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Ljubavnici

Izlasci su komplicirani, a još više kada upoznate dvije različite osobe koje vam se jednako sviđaju. Veze su još svježe. Dajte malo vremena da upoznate svaku osobu. Pravi odnos će se istaknuti kako budete bolje upoznavali svakog pojedinca.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Četvorka pehara

Kad se emocionalno spetljate s nekim, teško je odvojiti se od njegovih problema. Želite  pomoći i pružiti mu svoju ljubav i podršku.

Možda nećete moći pomoći iz ruke, ali možete pružiti uho koje sluša i rame na koje se možete osloniti.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Dvojka pehara

Ljubav i osjećaji mogu biti zbunjujući kada niste zadovoljni kako stvari stoje. Temi ćete na kraju morati pristupiti s partnerom. Možda osjeća da se nešto sprema, ali nije siguran ni kako vas pitati. Budi onaj koji probija led.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Hijerofant

Ponekad se stvari moraju promijeniti da bi se poboljšale, ali nije svima ugodno kada život krene u novom smjeru. To izaziva njihov osjećaj sigurnosti. Možda želite potaknuti rast i to je u redu. Drugima nije lako kada osjete da su stvari izmakle kontroli.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Kralj pentakla

Vi ste pokretač s vizijom tunela, spremni zarađivati novac. Spremni ste pronaći posao iz snova i početi odmah. Stavite svoj životopis i popratna pisma kako biste dobili intervjue u tvrtki za koju smatrate da odgovara vašim vještinama i vidite što će se dogoditi.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: as pehara

Vi ste kompletan paket i znate da imate mnogo toga za ponuditi pravoj osobi. Ne morate se zadovoljiti mrvicama ili situacijama koje vam se ne čine ispravnima. Čekanje je teško, ali onaj pravi će doći kada za to dođe pravi trenutak.