DNEVNI TAROT za 25. Januar: Biku stiže dobra vijest, a OVIM znakovima će KARMA uzvratiti SREĆOM…

Horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak je ovdje. Zvijezde su nam danas naklonjene dok učimo pozitivno koristiti svoje talente i vještine.

Saznajte što dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka sprema za vas danas…

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Stranica pentakla

Dobro je imati mirnu glavu kada slijedite veliki cilj ili san. Čak i u malim stvarima odabir opreza može biti negativno razmišljanje za druge, ali igranje na sigurno sprječava vas da preuzmete rizike koje ne želite preuzeti.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: stranica štapića

Stiže vam dobra vijest, stoga načulite uši i budite spremni slušati. Ne želite odbaciti nečiju pozitivnu energiju jer mislite da je sve to dim i ogledala. Budite optimistični i shvatite da je ono što govore namijenjeno vama.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Mjesec

Uzeti na znanje. Neće svaka stvar koju znate biti jednodimenzionalna. Život postoji u slojevima i uvijek se nešto više krije ispod površine ako odvojite vrijeme za kopanje i istraživanje dubljeg značenja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Carica

Vaše srce je na pravom mjestu. Kada pokušavate pomoći drugima, ponekad nisu spremni na vašu dobrotu i velikodušnost. Žele to učiniti sami bez vaše pomoći. Ne shvaćaj to osobno.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Stranica mačeva

Vi ste svjetlo. Puni ste mašte i kreativne energije. Sve što vi jeste je magnetsko, a danas inspirirate ljude oko sebe. Ne skrivajte svoj sjaj!

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Toranj

Postoje određeni trenuci koji se dogode, a vi se zapitate zašto. Možda nikada nećete dobiti odgovore koji su vam potrebni o određenom problemu. Čak i ako nikada ne bude istinski riješen, postat ćete mudriji i jači dok prolazite kroz njega.

Nastavak na sljedećoj strani…

DNEVNI TAROT za 25. Januar: Biku stiže dobra vijest, a OVIM znakovima će KARMA uzvratiti SREĆOM…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top