DNEVNI HOROSKOP za 25. Januar: Jedan znak će dobiti vijesti koje će mu uljepšati i promijeniti život…

OVAN

Danas biste mogli biti zatrpani informacijama, jer primate više telefonskih poziva i e-poruka nego što možete odgovoriti. Budite jasni o svojim prioritetima i držite ih se. Inače ćete vjerojatno provesti dan udarajući se po terenu poput teniske loptice. Duboko udahnite tijekom dana i potrudite se zadržati svoj temperament.

 

BIK

Danas biste mogli otkriti talent za ulaganja, nekretnine ili neki drugi oblik upravljanja novcem za koji niste mislili da ga imate. Prilika za ulaganje ili unovčenje može vam omogućiti da napravite korake prema povećanju vašeg novca. Ovo bi moglo biti dobro vrijeme za kupnju ili prodaju bilo koje vrste nekretnine. Također biste mogli pročitati nešto o budućim mogućnostima ulaganja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda bi jutros htjeli srediti kuću. Mogli bi navratiti neki neočekivani posjetitelji. Bez upozorenja, mogli biste poslužiti ručak ili večeru grupi od deset! Nemojte paničariti. Take-out stvoren je upravo za takvu priliku. Izvucite posteljinu sa stražnje strane ormara, nazovite nekoliko puta u svoju omiljenu pekaru ili restoran i voilà! Jelo je posluženo.

 

RAK

Vaš um je danas poput spužve, željan upijanja svih vrsta informacija. Vodite računa da informacije koje upijate budu točne. Velika je vjerojatnost da su fascinantne vijesti koje čujete uglavnom mješavina fantazije i fikcije. Idite do izvora i saznajte činjenice prije nego što djelujete na temelju ovih informacija. Ako je potrebno, istražite sami na internetu ili u knjižnici.

 

LAV

Možda ćete se danas probuditi osjećajući se malo mrzovoljnim i neraspoloženim. Ne možete težiti ničemu napornijem od provođenja dana bez ikakvih ometanja osim dobre knjige. Međutim, do sredine dana toplo pismo ili telefonski poziv s puno ljubavi vjerojatno će vas izbaciti iz vašeg povučenog raspoloženja. Večer biste mogli provesti šetajući svojom zajednicom, posjećujući trgovine ili restorane. Uživati!

 

DJEVICA

Prijatelji ili kolege s posla mogli bi vas uvesti u polje studija koje vas zanima. Spremni ste za nešto novo u svom životu, a serija predavanja koja vam je predložena mogla bi se pokazati kao poticaj koji vam je potreban. Vaši kreativni sokovi teku i htjet ćete ih dobro iskoristiti. Pisanje, slikanje i fotografija dobar su izbor za danas.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 25. Januar: Jedan znak će dobiti vijesti koje će mu uljepšati i promijeniti život…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top