Zvijezde će se poigrati sa sudbinom OVA 2 znaka, šokirati ih i poslati im osobu iz njihove prošlosti…

OVAN

Možda će vam biti malo teže povezati se sa svojom najdražom ljubavi. Zapravo ste bliski s njim, ali ipak iz nezrelosti pokušavate s njim pogađati osjećaje. Rješenje bi bilo da se dobro upoznate prije nego što se vas dvoje odlučite zbližiti i na emocionalnoj i na fizičkoj razini. Vaš će odnos biti puno bolji nakon ovog emotivnog dijeljenja.

 

BIK

Možda se čini da ste zbunjeni odabrati najbolje među ostalima! Donošenje odluka u kratkom vremenu nije vaša urođena sposobnost, ali ovaj put to možete! Ali odabrati pravu opciju lako je kao slijediti svoje srce! Najbolji način je ugledati se na onoga koji je bogat u srcu i odgonetnuti što je u srcima onih koji se prave da jesu, ali nisu.

 

BLIZANCI

Dani su najpogodniji da iznenadite partnera romantičnim poklonom ili gestom. Druge stvari u posljednje vrijeme zahtijevaju vašu pozornost. Uzeli ste svog partnera zdravo za gotovo. Sada je vrijeme da pokažete svoju zahvalnost i budite sigurni da će vam biti svim srcem vraćeno. Međutim, ignoriranje partnera može dovesti do stresa u vezi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Dani su  idealni za planiranje nekih obiteljskih aktivnosti. Odvedite svoju djecu na utakmicu, u park ili muzej. Također možete planirati da provedete vrijeme sa svojim roditeljima ili braćom i sestrama. Večeri su posebno pogodne za romantiku, ali pokušajte radije za intimno druženje nego za veliku zabavu. Obiteljske obveze sada će imati prioritet. One koji su slobodni šokirat će povratak bivšeg partnera, jer to je najmanje što trenutno očekuju.

 

LAV

Možete se dobro povezati sa svima na koje  naiđete. No, to ne znači da vam oni mogu savršeno odgovarati. Bit će prerano nazvati to ljubavlju na prvi pogled za nekoga tko vas možda privlači! Napravite korak unatrag i počnite analizirati kako su stvari bile i kako će stvari biti u budućnosti ako nastavite s ovom osobom u životu.

 

DJEVICA

Dani su najpogodniji za počinak starih duhova jer katarzični utjecaji stupaju na snagu. Novi počeci su naznačeni na svim frontama. Možda ćete obnoviti svoje obećanje da ćete voljeti jedno drugo ili ćete možda upoznati nekoga tko će otvoriti novo poglavlje u vašem životu. Morate prepoznati što vas koči kako biste mogli otpustiti i krenuti naprijed prema novom životu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Zvijezde će se poigrati sa sudbinom OVA 2 znaka, šokirati ih i poslati im osobu iz njihove prošlosti…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top