VELIKO KARMIČKO UPOZORENJE! OVI znaci MORAJU BITI JAKO OPREZNI  u nadolazećim danima!

VELIKO KARMIČKO UPOZORENJE! OVI znaci MORAJU BITI JAKO OPREZNI  u nadolazećim danima!

31 siječnja, 2023 0 By Admin

Zvijezde upozoravaju da u nadolazećim danima morate pokazati veliki oprez kako bi eventualno izbjegli  određene probleme kao i situacije. Naredni dani nikako neće pogodovati za vas i zbog toga trebate što je moguće više pripaziti i poslušati savjet zvijezda…

 

RIBE

Ovaj mjesec vama je donio razne situacije i dešavanja. Ne može se reći da je sve bilo loša, ali isto tako ne može se reći ni da je sve bilo dobro. Imali ste razloge i za sreći i za zabrinutost. No u narednim danima od vas se zahtjeva određena doza opreza kako bi izbjegli eventualne probleme i neočekivane situacije koje bi vas vrlo lako mogle zadesiti.

Ljubav je pod velikim upitnikom i ljubav će vam donijeti velike brige.Oni koji su slobodni naći će se u mogućnosti da se pomire sa bivšim partnerom. No, to nikako nije dobra odluka ukoliko se za to odlučite. Vi vučete ožiljke iz bivše veze koja vam je već donijela tugu i bol, a ni ovaj puta ne bi bilo drugačije i bolje.

Za one koji su u vezi: treća osoba će se pokušati upetljati u vašu vezu sa namjerom da stvori probleme. Koristit će se raznim spletkama, igricama i lažima u svrhu da vam razori vezu. Ono što se od vas traži je da ne nasjednete odmah i da se suzdržite burnih reakcija.

Od vas se traži da prije svega vjerujete svome partneru, osim ako već do sad znate da to ne možete, to je onda posve druga priča.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

No mnoge nevine veze bi mogle stradati u narednom periodu. Isto tako ovi dani ne pogoduju za donošenje bitnih odluka, potpisivanja ugovora i investiranja. Ako ikako možete, odgodite navedeno barem kroz sedam dana.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2