Velika i sretna DEŠAVANJA i IZNENAĐENJA obilježit će živote Djevice, Strijelca i OVOG znaka u sedmici od 23. do 29. januara

Dok zaokružujemo siječanj, možda ćemo se početi osjećati dobro što ćemo ga izdržati; Siječanj je taj mjesec. Pritisak je visok i osjećamo da bismo trebali živjeti u skladu s nekim unaprijed zamišljenim planom koji sadrži samo misli o uspjehu i ambiciji.

Ono što je zanimljivo je da se siječanj 2023. pokazao kao prilično dobar. Nismo ni upola toliko loši koliko smo mislili da ćemo biti, a ovaj tjedan — od 22. do 28. siječnja, pokazuje nam da ako izdržimo, možemo postići veličinu.

Početkom tjedna bavit ćemo se starim bolovima u srcu i umirivati ih brzim iscjeljujućim dodirom trigona sjevernog čvora Merkura. Ovaj tjedan nam idu u prilog tranzitni Mjesec u konjunkciji s Venerom, Sunčev sekstil s Jupiterom, Venera u Ribama (slatko!) i Mjesečeva četvrtina u Biku.

Sve ovo donosi iscjeljujuću energiju i novu ljubav. Samci će ovog tjedna definitivno biti u središtu pozornosti, a ta nova ljubav o kojoj govorimo… na redu je, horoskopski znakovi. Pripremite se zaljubiti se i nemojte ni pomisliti da to ne možete spriječiti!

Ta bi nam četvrt u Biku također trebala pomoći da nam pokaže da možemo dobiti ono što želimo ako se ustrajemo. Mjesečeva četvrtina je naš simbol potencijala; to pokazuje da još treba ići da postanemo puni, i tako se to odvija u našim životima. Ako nam se tjedni čine obećavajućim, možemo se opustiti i znati da ovaj osjećaj pune nade tek počinje. Ovo će biti dobar tjedan za mnoge od nas – i to tjedan iscjeljenja.

Tri horoskopska znaka sa sjajnim tjednim horoskopom od 23. do 29. januara:

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ono zbog čega se ovaj tjedan čini malo ‘slobodnijim’ nego inače je to što nećete osjećati uobičajeni pritisak pod kojim ste bili od početka godine. Čini se da se na poslu nešto događa, dolazi do neke promjene. I dok ste se u početku bojali da će promjena negativno utjecati na vas, čini se da zapravo imate sreće.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovaj tjedan donosi vam neočekivanu poruku dobrih vijesti koje će vas šokirati i donijeti veliko uzbuđenje. Čini se da vam je sada otvorena jedna od vaših izvannastavnih aktivnosti. To znači da je nešto što ste mislili da je nemoguće postalo potpuno moguće.

I ne samo to, potrebna je vaša prisutnost. Željeli ste ovu vijest cijeli život, a tijekom ovog tjedna čut ćete ono što ste čekali.

Nastavak na sljedećoj strani…

Velika i sretna DEŠAVANJA i IZNENAĐENJA obilježit će živote Djevice, Strijelca i OVOG znaka u sedmici od 23. do 29. januara

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top