Sljedeća sedmica vraća BIVŠU LJUBAV u živote OVA 3 znaka, njihova ljubav je JAČA od SUDBINE koja ih je RASTAVILA!

Sljedeća sedmica vraća BIVŠU LJUBAV u živote OVA 3 znaka, njihova ljubav je JAČA od SUDBINE koja ih je RASTAVILA!

9 ožujka, 2024 0 By Admin 2

VODOLIJA

Sljedeća sedmica: Osjećaj tuge je još uvijek prisutan u vama kad se sjetite svoje bivše ljubavi. Ne izlaze vam iz glave sretni trenuci ljubavi sa bivšim partnerom i žalite što je sve tako završilo.

Kad bi mogli promijeniti prošlost i ostati sa voljenom osobom, to bi značilo sve za vas. Ovako, tužni ste i usamljeni, bezvoljni i nemate nikakve nade u ljubavnu sreću. Najviše ste bili sretni samo sa tom osobom koja više nije sa vama. Često se pitate da li se išta može promijeniti.

Zvijezde će vam pomoći pronaći odgovor na to pitanje koji će vam vratiti sreću u ljubavi koju toliko želite. Vi ćete dobiti novu priliku da obnovite ljubavnu vezu sa tom osobom koju toliko volite.

Prilika će se ukazati ubrzo i morat ćete ju iskoristiti. Vama u prilog će ići to što i vaša bivša ljubav još uvijek misli na vas i tuguje zbog izgubljene ljubavi. Moći ćete vratiti izgubljenu ljubav i tu priliku jednostavno ne smijete prokockati.

Nakon toga sve će biti onako kako želite, ljubav će ponovo ovladati vašim srcem jer ćete biti uz onu osobu koju najviše volite. Tada ćete biti potpuno sretni i zadovoljni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ništa drugo neće više biti bitnije od vaše ljubavi. Svi vaši problemi i brige past će u drugi plan, uskoro ćete ih moći rješavati udvoje. Potrudite se da se tako nešto više ne ponovi jer dobro znate kako je to živjeti bez voljene osobe. Mnogo toga je lakše kada ste zajedno, bez obzira na sve.

OVAN

Vaša ljubavna bol i patnja odražava se i na osobe u vašoj okolini, na obitelj i na vaše prijatelje. Oni vide da vi patite zbog izgubljene ljubavi, a ne mogu vam nikako pomoći. Savjeti koje vam daju možda nisu toliko loši kako mislite. Možda biste ih trebali poslušati i poduzeti nešto.

Vaš ponos vam priječi da učinite prvi korak i tražite oprost za vaše pogreške. No, to će se promijeniti. Vi ćete uskoro shvatiti da je to jedini način da vratite bivšu ljubav u svoj život. Tada ćete učiniti ono što nikada niste mislili da će vam biti potrebno.

Molite bivšu ljubav da vam oprosti i vratite ljubav tamo gdje i pripada, vama. Zvijezde će vam dati potporu i podršku i sve govori da ćete uspjeti. Morate samo poduzeti ono što vam tako teško pada ako želite povratak bivše ljubavi u svoj život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Svakim danom vam je sve teže i teže, ne prestajete plakati i tugovati za izgubljenom ljubavlju. Vi i vaš ljubavni partner više niste zajedno i to vas boli više nego što ste mislili da će boljeti. Možda ste učinili pogrešku i prenaglili u vašoj odluci da više ne budete zajedno.

Sada se zbog toga kajete i ne znate što učiniti kako bi ispravili stvari. Možete učiniti samo jedno, možete razgovarati sa bivšim partnerom i reći mu što osjećate. Tada se samo možete nadati da vas bivši partner i dalje voli i da će vam se vratiti.

Zvijezde su uz vas, one će vam dati podršku i dodatnu snagu da učinite ono što je jedino rješenje za vas, da pokušate vratiti bivšu ljubav u svoj život.