Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI! Evo kome će ovo biti najsretnije razdoblje života…

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan: utorak, 24. siječnja

Jupiter u Ovnu križa se sa Suncem u Vodenjaku, usmjeravajući fokus na vas i važnost i značaj vašeg društvenog kruga. Trebate ljude, Ovan, a ovaj tjedan vam se također pokazuje da ćete tu pronaći svoju najveću sreću. Iako vas život može vući u različitim smjerovima, također je vrijeme da odredite prioritet onome što vam je potrebno da biste se osjećali dobro: svojim prijateljima.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 23. siječnja

Venera i Saturn će se ujediniti unutar Vodenjaka ovog tjedna, što će potaknuti promjene u vašem sektoru karijere. Energija Vodenjaka upravlja svim pitanjima na radnom mjestu. Budući da Venera u ovom slučaju predstavlja financije i strast, dok Saturn upravlja strukturom i lekcijama, možete očekivati razvoj unutar ovog područja vašeg života koji će vam donijeti više sreće.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 23. siječnja

Energija Vodenjaka vlada svim oblicima sreće u vašem životu, što znači da nekako proširite svoj život. Venera, u ovom slučaju planet strasti i Saturn, koji upravo privodi kraju svoj boravak, pomoći će vam da se pomirite s onim što vas čeka. Ne bježite od bilo koje prilike samo zato što vam se čini nezgodnom; tako funkcionira svemir.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan: utorak, 24. siječnja

Sunce u Vodenjaku ovaj će tjedan plesati s Jupiterom u Ovnu, aktivirajući teme oko transformacije i karijere. Ovo je važna promjena za vas jer će vam pomoći da vidite kako se ovo područje vašeg života može razviti kako bi se više uskladilo sa svim ostalim što ste radili. Koliko god ste se zalagali za sebe u svom privatnom životu, sada je vrijeme da vidite što se događa kada to učinite u svojoj profesiji.

 

Lav

(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan: utorak, 24. siječnja

Jupiter je planet sreće i ekspanzije; u Ovnu, sjedinit će se sa Suncem u Vodenjaku, donoseći božanske prilike u vaš život. Dok se Sunce i Jupiter šire u vaš život, to vam pomaže da donesete hrabru odluku o romantičnom aspektu vašeg života. Ova će se odluka, međutim, odraziti na svaki drugi aspekt. Možda se čini toliko velikim da ne znate reći da, ali upravo zato morate.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan: subota, 28. siječnja

Mjesec u prvoj četvrtini u Biku aktivira vaš sektor sreće, dajući vam važnu poruku. Prva četvrt mjeseca je vrijeme za otpuštanje svega što je visilo nad vama iz prošlosti. To može biti strah od neuspjeha ili nedostatak mentaliteta, ali za što god se uhvatite prekinut će blagoslove na putu do vas. Iskoristite ovaj mjesec da konačno odbacite ono što vam više ne treba.

Nastavak na sljedećoj strani…

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI! Evo kome će ovo biti najsretnije razdoblje života…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top