LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Januar: OVOM znaku današnji dan obećava ljubavnu sreću više nego ikad prije…

OVAN

Vaš bi vas partner danas mogao iznenaditi. Čežnji i samoći će doći kraj. Možda želite napraviti korak dalje u svojoj vezi, ali uvijek pitajte svog partnera jer to mora biti obostrano. Pronašli ste svoju ljubav nakon mnogo truda, stoga nemojte žuriti. Oko vašeg partnera vlada zloglasni zrak.

 

BIK

Vi ste slobodna ptica i predanost nije vaša šalica čaja. Stoga je bolje ne ulaziti u to ako se ne možete nositi s tim, inače naučite biti hladni prema posesivnosti svog partnera. Oni koji su slobodni mogu izgledati mirni i staloženi, ali nažalost mogu biti pogođeni mislima o nezaboravnoj prošloj ljubavi! Kretanje dalje je jedini izlaz!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas ne smijete ostati unutra. Izvrstan je dan za iseljenje i zabavu sa svojom voljenom osobom. Oni koji su u dobnoj skupini adolescenata samo traže ljubav kako bi promijenili status njihove veze. Ponovno se zapitajte – je li onaj s puno moći trebao biti muškarac vaših snova? Ili vam je stalo do više, više osjećaja i brige!

 

RAK

Beskorisno je vući vezu iz čistog razloga što ste u vezi dugo vremena. Danas se možete osjećati slabo zbog nesigurnosti i mentalne nestabilnosti. Nemojte se osjećati krivim. Veza nije vrijedna pridržavanja. Krenuti dalje. Odlučite se danas. Mogli biste se povući iz svoje veze ako budete dovoljno jaki.

 

LAV

Previše ste se navikli sami rješavati svoje probleme, ali otkrit ćete da vam njihovo dijeljenje s partnerom može biti od velike pomoći. On ili ona će vam pružiti podršku i čak vam može ponuditi praktičnu pomoć. Ako se problem odnosi na bilo koji problem u vašoj vezi, pokrenite tu temu na javnom mjestu gdje je manje vjerojatno da će vaš partner emocionalno reagirati na njega.

 

DJEVICA

Potrebno je danas procijeniti svoju vezu i uspostaviti neke zdrave granice. Vjerojatno ćete shvatiti da iako dajete više nego što možete; vaš partner nije zadovoljan i nastavlja zahtijevati više. Postavljanje ograničenja na te zahtjeve zapravo će ojačati vašu vezu i pomoći vam da uživate u njoj na način koji će se pokazati najboljim i za vas i za vašeg partnera.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Januar: OVOM znaku današnji dan obećava ljubavnu sreću više nego ikad prije…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top