LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: OVAJ znak će dobiti ŠANSU da ponovo OSVOJI STARU LJUBAV!

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: OVAJ znak će dobiti ŠANSU da ponovo OSVOJI STARU LJUBAV!

20 lipnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Dobar humor i potreba da vidite smiješnu stranu vaše veze karakterizira vaš današnji ljubavni život. Oboje ćete osjetiti potrebu da zauzmete liberalniji pogled jedno na drugo. Dopustite jedno drugome prostor da budete potpuno sami i otvorite se iskrenoj toplini koju oboje dijelite, pogotovo ako stvari ne idu onako kako bi mogle.

 

 

BIK

Vi i voljena osoba postajete bliži na topao i posebno brižan način. Možda ste oboje bili prezaposleni u posljednje vrijeme i niste se imali prilike opustiti i dopustiti osjećaju mirne vedrine da vas zabavlja. Usvajanje pozitivne perspektive koja omogućuje smisao za humor učinit će čuda. Budite ljubazni jedni prema drugima danas!

 

 

BLIZANCI

Ako zajedno sa svojim dragim radite nešto zabavno, učinit će vam oboje mnogo dobra. Morate izaći i razgovarati s novim i drugačijim ljudima, ako je moguće, stoga se pokušajte kretati u nekim novim društvenim krugovima i proširiti svoj pogled i horizont. Riskirajte i krenite u nepoznato. Uskoro ćete imati sjajne nove prijatelje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RAK

Provedite vrijeme sa svojim ljubavnim interesom. Ako vaša posljednja veza nije samo tajna, već i opasan poduhvat, tada ćete se možda osjećati još više potaknutim da se kockate. Možda biste ih htjeli izvaditi i pokazati. Život i ljubav kontinuirani su slijed promjena i rizika – možda će vam se danas isplatiti!

 

 

LAV

Možda ćete se osjećati kao da ste namjerno ignorirani. Jeste u određenoj mjeri, ali samo zato što vaš partner (sadašnji ili budući) uzima vrijeme kako bi dobio nešto prijeko potrebnog prostora. Oni žele učiniti vaš odnos još boljim i odvajaju vrijeme da se pozabave svojim problemima kako bi vam mogli dati potpunije i slobodnije. ne miješaj se.

 

 

DJEVICA

Pružit će vam se izvrsna prilika da odvojite vrijeme za razgovor sa svojim romantičnim partnerom. Možda ste oboje bili zauzeti u posljednje vrijeme, s različitim i vrlo hitnim pitanjima kojima se morate pozabaviti. Možda se oboje osjećate bez veze zbog različitih životnih zahtjeva. Bez obzira na razlog, sada imate priliku sjesti i podijeliti svoje misli i osjećaje jedni s drugima o svemu i svačemu.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2