Ljubavna kompatibilnost DJEVICE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost DJEVICE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

23 siječnja, 2023 0 By Admin

Djevica i Djevica

Dvije Djevice uživaju u međusobnom društvu iz mnogo razloga. Oboje vidite da ste malo superiorniji u odnosu na ostatak ljudske rase zbog svojih organizacijskih sposobnosti, pažnje prema detaljima i sposobnosti da ideje oživotvorite. Nijedan detalj nije premali da bi se pozabavio ili objasnio. Problemi mogu nastati kada dođe vrijeme da odlučite tko će vladati utočištem jer oboje to želite. To se može prevladati duhovitošću i humorom. Ova će veza biti praktična i funkcionalna, ali ne tako topla i nejasna. Ako itko može cijeniti tu dinamiku, onda je to par Djevica.

Djevica i Vaga

Vage i Djevice mogu se slavno slagati sve dok Vaga nije poželjna kada je u pitanju donošenje odluka. Lakše je reći nego učiniti – vašem partneru obično treba vječnost da odluči o tome kako će postupiti. Možda vam je teško i s lijenošću Vage, a one se mogu osjećati kritizirano i osuđivano. Gdje se okupljate je zajednička ljubav prema finijim stvarima u životu. Ako možete naučiti biti konstruktivniji u svojoj kritici, a Vaga se ponekad može pojačati i poduzeti nešto, to bi moglo biti dovoljno da osigurate dugoročni potencijal za zajedničku sreću.

Djevica i Škorpion

Privlači vas Škorpionova iskrena osobnost, ali ponekad želite da vaš partner razmisli prije nego što progovori. Malo ste suptilniji od svog Škorpiona, a ponekad vam zbog njihove tuposti bude neugodno. Njihova dubina i neuređeni intenzitet mogu vas ponekad preplaviti, pa čak i uplašiti, ali na način koji je gotovo uzbudljiv. Škorpion vas može natjerati da se otvorite više nego drugi znakovi, a na kraju ćete vjerojatno uživati ​​u ronjenju u špilje njihove tajanstvene i komplicirane psihe i otkrivanju njihovih tajni.

 

Djevica i Strijelac

Strijelci su slobodni duhovi i avanturisti koji imaju visoke ciljeve i ambicije. Duhovit, entuzijastičan i srdačan, vaš strijelac pokušava izvući najbolje iz svake situacije, i to često uspijeva. Fokusirate se na male stvari, dok Strijelac ne gleda samo širu sliku situacije, već i cijeli svijet. Možda ćete osjetiti potrebu da zaštitite svoje srce s ovim partnerom, Djevicom, pogotovo kada on ili ona počne putovati nadaleko. Ipak, ako vaš strijelac može učiniti da se osjećate dovoljno sigurnim, bit ćete izvrstan tim.

 

Djevica i Jarac

I Djevice i Jarci su oprezni po pitanju osjećaja. Drugima možete izgledati hladnokrvno i distancirano. Ni Jarčevi ne nose svoje emocije na rukavu i imaju tendenciju suzdržavati svoje osjećaje sve dok se ne osjećaju sigurnim da ih dijele. Oboje ste praktični i prizemni, iako je vaš Jarac puno ozbiljniji od vas. Zapravo, možda ćete ponekad smatrati da je vaš Jarac preozbiljan. Možda će trebati neko vrijeme da romantični požari zahuktaju u ovoj vezi. Međutim, kada počnete vjerovati jedno drugome, strast se stvarno zahuktava.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Djevica i Vodenjak

Vodenjak je humanitarac zodijaka. Vi ste praktični i orijentirani na detalje, dok vaš Vodonoša voli apstraktna intelektualna načela. Ako ostanete otvorenog uma, možete puno naučiti iz “velike slike” pristupa životu koji vaša ljubav iz Vodenjaka rado dijeli s vama. A ako niste previše kritični, Vodenjak će rado podijeliti vaše dugoročne snove i težnje.

Djevica i Ribe

Suprotnosti se privlače, a to ne postaje više suprotno od Djevice i Riba. Vi ste izbirljivi i disciplinirani, dok Ribe mogu biti raštrkane i prostrane. Vi ste racionalni i logični, dok su Ribe maštovite i emocionalne. Možda ćete se iznervirati zbog činjenice da ova Riba nije utemeljena u stvarnosti. Ipak, češće nego ne, Ribe vas mogu naučiti kako biti suosjećajniji i brižniji. I svoju ribu morate puno naučiti, a pod vašim vodstvom on ili ona mogu otkriti radosti organiziranijeg života – čak i ako nije tako organiziran kao vaš.

Stranice: 1 2