DNEVNI HOROSKOP za 27. Septembar: Ovaj dan će za nekoga biti ČAROBAN i OSTATI JAKO DUGO U SJEĆANJU…

DNEVNI HOROSKOP za 27. Septembar: Ovaj dan će za nekoga biti ČAROBAN i OSTATI JAKO DUGO U SJEĆANJU…

26 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Čini se da ste napravili pomak sa svojih starih ideologija na nove. Nemojte danas razmišljati drugačije, to će loše utjecati na vaš dojam u odnosu na druge. Ponovno se procijenite introspekcijom što zapravo želite prije nego što napravite bilo kakav potez. Dobro vrijeme za kupnju novog vozila i drugih sredstava za ispunjavanje kućnih potreba.

 

BIK

U ovom trenutku bit ćete fascinirani nadnaravnim. Danas ćete htjeti pratiti tajanstvenu temu i vjerojatno ćete pogledati tajanstveni film ili pročitati misteriozni roman. Također možete odlučiti otkriti istinu iza misterija ili pokušati otkriti više o osobi ili situaciji. Trebali biste biti oprezni u svojim aktivnostima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop:   Raspoloženje dana je pomalo neizvjesno. Morate biti posebno oprezni kada imate posla s osjetljivim ljudima. Vrijeme je i za sukobljavanje i donošenje odluka. Možda ćete biti prisiljeni u neugodne situacije koje ste izbjegavali i donijeti teške odluke. Međutim, moći ćete donijeti ispravnu odluku čak i pod pritiskom i to će u konačnici imati pozitivan učinak na vaš život.

 

RAK

Dan može biti ugodan za vas, ali postoji šansa da ćete završiti opsjednuti sporednom točkom. Ovo može biti sasvim valjano, ali vaš pristup zapravo može poremetiti vrijeme mira i sklada kod kuće ili na radnom mjestu. Vrijeme je da uzmete u obzir širu sliku i zanemarite manje stvari.

 

LAV

Dnevni horoskop:   Sjećate li se tog dugo čekanog posla? Danas ćete to učiniti. Današnji dan obilježen je teškim fizičkim radom. Također biste trebali dobiti i društvenu i financijsku dobit za težak rad. Pazite da danas izbjegnete svaki sukob sa svojim najdražima. Zvijezde predviđaju da će današnji sukob eskalirati do većih razmjera začas.

 

DJEVICA

Lako ćete dobiti mnogo prilika da svoj nedovršeni posao dovršite na vrijeme. Ostali problemi koji se mogu pojaviti brzo će se riješiti, stoga se nemojte zamarati njima. Pokušajte maksimalno iskoristiti dan jer sve što danas učinite bit će uspješno i plodno. Možda tražite dobar savjet od nekoga tko vam je drag.

VAGA

Dnevni horoskop:  Osjećaj nezadovoljstva koji vas muči već duže vrijeme će konačno početi nestajati. Instinktivno ćete znati da ste pronašli svoju nišu u životu i da možete slijediti svoj poziv kako biste ostvarili svoje snove. Moći ćete razumjeti koje promjene morate provesti kako bi vaše zdravlje, ali i rad, bili puno bolji.

 

ŠKORPIJA

Svaki osjećaj je danas pojačan zbog poravnanja zvijezda. Osjećat ćete i ljubav i mržnju dublje nego ikada prije. Također će se pojaviti prilike da vam pokažemo što vas sada sprječava da se zbližite s prijateljima. Međutim, bit će razborito pričekati prije nego što se ponašate prema tim osjećajima i vidjeti hoće li izdržati prije nego što se posvetite.

 

STRIJELAC

Dnevni horoskop:   Dan će za vas biti emocionalno intenzivan. U sve što danas radite unijet ćete veliku strast, a uspjeh će uslijediti kao neizbježan rezultat. Možda ste izbjegavali problem jer vam je preblizu, ali danas je najbolji dan da se pozabavite ovim problemom i suočite se s njim izravno.

 

JARAC

Danas vas čeka puno akcije. Možda ste danas zauzeti. U žurbi nemojte povrijediti one koji su s vama prešli malu udaljenost. Budite pristojni i skromni. Nove prilike su iza ugla. Njih će vam privući vaša pozitivna djela. Vježbajte strpljenje. Promjena je jedina istina i dogodit će se i vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Dnevni horoskop:   Osjećate se kreativno i spremni ste obaviti niz stvari. Međutim, vrlo stvaran strah od onoga što će drugi misliti i reći može vas sputavati. Morate shvatiti da je pravi stav zapravo pola dobivene bitke. Paradoksalno, iako se osjećate kreativno i energično, vaše je samopouzdanje zapravo na niskoj razini.

 

RIBE

Ovo je vrijeme da uložite sve svoje napore u ono u što vjerujete i vrlo brzo ćete požnjeti bogate nagrade. Nedavno ste se igrali s nekoliko ideja. Sada ih trebate izvršiti i to će zahtijevati svu vašu pažnju. Iako će to biti naporno vrijeme, nagrade će stići uskoro i nadmašit će vaša očekivanja.