USKORO: Pred Rakom susret s osobom iz prošlosti, Lav saznaje tko mu je neprijatelj, pred Djevicom sukob, Vodolija dobija neočekivano sjajne vijesti, Vaga uvučena u komplikacije…

OVAN

Vaš um je vrlo aktivan. Puni ste ideja i inspiracije. Neprestano ćete smišljati nove planove koje ćete vrlo lako isplanirati i provesti. Vaš jedini problem bit će to što ćete se možda osjećati preplavljenim bujicom novih ideja koje će vam neprestano ispunjavati um. Također ćete vjerojatno potaknuti druge oko sebe na višu razinu aktivnosti.

 

BIK

Morate biti fleksibilnijeg raspoloženja, ali ćete vjerojatno zariti pete i odbiti poslušati zdrav razum ili dobre savjete. Ova krutost s vaše strane vjerojatno će stvoriti napetost i kod kuće i na poslu. Jedini lijek je pokušati ostati otvorenog uma i slušati što drugi ljudi imaju za reći.

 

BLIZANCI

Dani mogu biti prilično zbunjujući za vas s oprečnim mišljenjima i različitim prilikama koje se pojavljuju na svim stranama. Dok vas brojne sile vuku u mnogo različitih smjerova, pokušajte ne pretjerano analizirati niti ugađati svima. Umjesto toga, ići vlastitim srcem može se pokazati kao prava stvar za vas, čak i ako toga u tom trenutku niste svjesni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možda ćete krenuti na neplanirano avanturističko putovanje. Može biti unutar grada ili može biti malo duži. Ali ideja je da se dobro zabavite i to ćete sigurno imati. Možete izbrisati svoje razlike s nekim bliskim srcu. Dugo se čekalo, ali kad se nađete licem u lice, možda ćete htjeti pustiti prošlost.

 

LAV

Netko na poslu možda tiho radi protiv vas. Sumnjali ste na mnoge osobe, ali danas ćete dobiti najbolji dokaz tko vam želi nauditi. Nemojte žuriti u suočavanju s ovom osobom. Dobili ste veliku prednost stjecanjem ovog znanja i možete ga učinkovito koristiti da zauvijek eliminirate svoje neprijatelje.

 

DJEVICA

Uskoro ćete se suočiti sa značajnom interakcijom. To može biti u obliku sukoba ili može biti nešto blaže. No što god da je, pružit će vam mnogo materijala za razmišljanje i zaokupit će vas veći dio dana. Nećete tolerirati smetnje. Međutim, morate shvatiti da opsjednutost ovim incidentom neće biti od velike pomoći.

Nastavak na sljedećoj strani…

USKORO: Pred Rakom susret s osobom iz prošlosti, Lav saznaje tko mu je neprijatelj, pred Djevicom sukob, Vodolija dobija neočekivano sjajne vijesti, Vaga uvučena u komplikacije…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top