Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 23. januar

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Komunikacija za vas nije velika stvar, jer uvijek osjećate da vam je to loše. Kada je riječ o govoru s mnoštvom, vi ste ta osoba koja se može neustrašivo probijati kroz javni govor, poželjevši trzati. Ali vaša stvarna moć blista kada ste jedan na jedan.

Današnji dan, spaja vas s nekim tko vam se sviđa, jako sviđa, i umjesto da ga se sramite, koristite tu energiju Neptuna da ga oduševite.

Imate intenzivnu i nevjerojatnu maštu, ostavljajući vam bogat repertoar ‘stvari za razgovor’ kada ste s nekim prvi put. Današnji dan vas može spojiti s posebnom osobom. Iz čiste nervoze nekako ćete se pretvoriti u najvećeg ljubavnika na svijetu, neodoljivog partnera i jedini mogući izbor za tu drugu osobu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Bilo da se radi o javnom govoru ili privatnom razgovoru, vi vladate i uvijek ste vladali. To, naravno, može zastrašiti ljude, pa ste otkrili da je jedini način na koji možete imati sreće u ljubavi pronalaženje. Ili bolje rečeno, privlačenje ljudi koji vas se ne boje nasmrt.

U vašem iskustvu spojeva obično morate shvatiti je li osoba s kojom ste samo očarana vama, prirodno, ili se osjeća kao talac vaših pretjerano moćnih načina. Ovo je život Strijelca; ne misliš zastrašiti, ali želiš.

Ali, eto, danas vam je pauza! Tijekom Mjeseca u znaku Vodenjaka, Mjeseca u sekstilu Neptuna, moći ćete ublažiti svoj ‘strašan’ komunikacijski pristup i vidjet ćete tko je stvarno zainteresiran za vas. Sreća u ljubavi danas izgleda kao da ste iznenađeni saznanjem da ste voljeni. Ne boje se samo za tebe!

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 23. januar

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top