RIBE – smatra da treba ostati čovjek i onda kada sa nečovjekom imaš posla! I tu se Ribe RAZLIKUJE od MNOGIH!

RIBE – smatra da treba ostati čovjek i onda kada sa nečovjekom imaš posla! I tu se Ribe RAZLIKUJE od MNOGIH!

22 siječnja, 2023 0 By Admin

Ribe su jako sretne kada usrećuju druge ljude oko sebe pa su i u ljubavi nesebične.

Sve daju za ljubav i za osobu koju vole bez ikakvih ograničenja. Cilj riba je da njihovi partneri budu zadovoljni i zato jako paze da ni na koji način ne povrijede partnera. Ako i učine nešto nepromišljeno u stanju su danima iskazivati svoju tugu i žalost zbog učinjenog. Nikada neće namjerno učiniti nešto loše, ali ako se to i dogodi, iskreno se ispričaju i jako im je loše zbog toga.

U poslu dobro promišljaju svaki svoj korak. ne zaletavaju se na slijepo u neke poslovne prilike sve dok dobro ne provjere i rizik svedu na minimum. Radije će preskočiti priliku nego riskirati i izgubiti sve. Smatraju da poslovne prilike dolaze često ljudima, ali da treba biti pametan i svaku dobro proučiti i ne žuriti sa odlukama.

Zato su vrlo dobri na višim funkcijama, jer dugoročno donose dobre strateške odluke i rezultate za firmu. Svaki njihov šef će im rado prepustiti donošenje odluka ako oni nisu sigurni, jer se pouzdaju u ribe i znaju da će sigurno donijeti pravu odluku. Riba je vrlo marljiva i vrijedna.

Pošteno i naporno radi da osigura sebi i svojoj obitelji što kvalitetniji život. Uzda se samo u sebe i u svoj rad i trud.

Zna da se za sve mora izboriti sama i ne očekuje pomoć od drugih. Često su ribi okretali leđa oni kojima je ona nebrojeno puta pomogla. To joj je samo bila životna lekcija da shvati da se može pouzdati samo u sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ali nije ju promijenilo to, jer ona će opet biti na usluzi kada god bude mogla. Riba smatra da treba ostati čovjek i onda kada sa nečovjekom imaš posla. I tu se Riba razlikuje od mnogih i pokazuje svoju veličinu. Ribe su zaista predobra i zahvalna ljudska bića i sigurno ne postoji ništa što bi ih prikazalo u lošem svjetlu.

Stranice: 1 2